Lifestyle

Malo drugačija tjelovježba

Aside Banners

Istraživanje pokazuje kako se svi ševe u teretani ili barem maštaju o tome!

Piše , Objavljeno

Ima nešto u znojnim tijelima i navali hormona što teretane, dvorane i slična mjesta čini neodoljivim za upuštanje u seksualne aktivnosti, a to se događa češće nego što smo mislili.

gym 1Koliko god nekad bila muka, tjelovježba je isključivo pozitivna aktivnost koja ima mnošto prednosti, a malo mana. A ako vam treba onaj mali poguranac kako biste se uhvatili tog bencha i utega, možda pomogne novo istraživanje koje su na uzorku od 2 000 ljudi proveli Britanci. Tema je bila tjelovježba i odlasci u teretanu, a čak četvrtina ispitanika je priznala kako su se barem jednom seksali u svetom mjestu svakog ljubitelja isklesanog tijela. Nije definirano jesu li tekućine izmjenjivali na spravama ili u svlačionicama, ali je li uistinu bitno?

Čak petina polaznika teretane je imalo seksualni odnos sa svojim osobnim trenerom ili trenericom (što ovaj posao lansira direktno na prvo mjesto zanimanja iz snova), a 70% žena je priznalo kako je maštalo o tome. Momci, ako vam djevojke i žene redovito vježbaju i pri tome to rade uz budno oko kakvog nabildanog macana, mi bismo se zabrinuli… Samo im provjerite torbe, jer pristojnih 10% polaznika u teretanu sa sobom fura kondome, tek toliko, da se nađe ako zatreba!

gym 2

Solo ekipa je priznala kako u 50% slučajeva odlazi u teretanu kako bi upoznali osobe suprotnog spola, a 66% ih ne bježi od toga da pomisao na seks među tim spravama, u svlačionicama ili pod tuševima itekako pomaže njihovoj vježbačkoj rutini. To nije ništa neobično, jer fizička aktivnost pomaže lučenje endorfina, seratonina i dopamina, hormona koji su ključni za itekako potentan libido. Sve je to samo kemija, a izgleda da miris znoja u zraku i napinjanje mišića u nama budi one praiskonske porive. A sada trk u gym baciti kakvu majstorsku seriju i nadati se da ćete nekoj maloj zapeti za oko!

TAGOVIaktivnost dvorana gym hormoni osobni trener seks sex teretana tjelovježba trening

Komentiraj