Lifestyle

Samo u Americi!

Aside Banners

Izbacili ga iz all-you-can-eat restorana nakon što je u 7 sati pojeo oko 30 kilograma hrane, a on ih sada tuži!

Piše , Objavljeno

U SAD-u djeluje takav sustav u kojem možeš biti totalni kreten i beskorisna nakupina stanica te svejedno zaraditi milijune tužeći nekoga jer “nije ispunio obećanje”. Bravo, Amerika!

debeliNije da nemamo razumijevanja prema ljudima koji se bore s prekomjernom težinom, ali uozbiljimo se: uopće ne žalimo one koji natuku preko 300 kilograma i onda zbog toga krive sve ostale. Jedan takav lik je i 51-godišnji gospodin Fleming, nakupina sala koja tuži tvrtku Golden Corral Corporation zato što je izbačen iz jednog od njihovih restorana u Massachusettsu. Temelj njegove tužbe jest lažno reklamiranje, pošto su ga zaposlenici izbacili iz all-you-can-eat restorana (tip restorana u kojem platiš određenu cifru i jedeš koliko hoćeš) nakon što se tamo prežderavao ukupno sedam sati! Tvrdi kako mu je time nanesena duševna bol, te potražuje 2 milijuna dolara odštete. Kako ionako parazitira od socijalne pomoći, takva lovica bi mu zasigurno dobro došla…

debeli

Besramni Fleming je u restoranu proveo impresivnih sedam sati, a procjenjuje se da je u tom periodu pojeo između 20 i 30 kilograma hrane. Iako je on na to imao svo pravo temeljem onoga što je restoran oglašavao, poslovođa jednostavno više nije mogao trpiti to pa ga je zajedno s nekolicinom zaposlenika jednostavno (dobro, možda ne baš tako jednostavno) izbacio van. Fleming je odmah pozvao policiju na uviđaj, a vrlo se brzo opremio i odvjetnicima koji bi mu trebali osigurati tu prekrasnu, nezasluženu lovicu.

Radi se o ozbiljnoj nepravdi i uistinu sam uvrijeđen. Sa svojim primanjima, rijetko si kada mogu priuštiti odlazak u restoran, pa pokušavam dobiti najviše za svoj novac kada i odem tamo. Ovo je bilo najgore iskustvo koje sam ikada imao u restoranu. Ne samo da su me izbacili iako sam još uvijek bio gladan, već su me gledali kao da sam odvratan, kao da nisam vrijedan toga da jedem tamo. To je neprihvatljivo i zahtijevam odštetu!

Tako je svoju tužbu objasnio gospodin Fleming, a na žalost, pravo je ipak na njegovoj strani tako da će vrlo vjerojatno dobiti tu lovu. Golden Corral Corporation se odmah i javno ispričao zbog ponašanja svojih zaposlenika te Flemingu ponudio izdašnu kompenzaciju, ali ovaj je to odbio smatrajući kako može proći daleko bolje ako stvar ode na sudu. Na žalost, čovjek ili ne shvaća ili ne želi shvatiti kako ako i kada i dobije tu lovu, čini si medvjeđu uslugu i otkida još barem koju godinu od života koji mu s obzirom na prehrambene navike, i ovako visi o koncu.

TAGOVIall you can eat debljina hrana pretio restoran salo skandal

Komentiraj