Lifestyle

Jacky kroz cijeli dan

Aside Banners

Jack Daniel’s proširuje ponudu kavom s aromom viskija

Ne znamo baš koliko je kombinacija kave i viskija ukusna, ali sigurno će se naći fanova oba proizvoda koji su spremni probati!

Piše , Objavljeno

Nakon cijele noći ispijanja Jack Daniel’sa, budite sigurni kako će vam ujutro trebati nešto za vraćanje u život. Dobri ljudi iz Tennesseeja su mislili i na to, pa svoju ponudu sada proširuju posebnom linijom kave s aromom i okusom vjerojatno najpopularnijeg viskija na svijetu. Službeno nazvan Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Coffee, ovaj je napitak “prvoklasna 100%-tna Arabica kava, srednje pečena i obogaćena Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskeyem“. Možda su se neki poveselili, ali iako ima taj prepoznatljivi okus i aromu, ova kava je bezalkoholna, tako da nema brige oko neželjene alkoholizacije. Za to i dalje imamo irsku varijantu!

jack

Jack Daniel’s se za ovu liniju proizvoda udružio s ekipom iz World of Coffeeja, čiji su majstori uspjeli složiti idealnu kombinaciju vrhunske kave i okusa/aroma poznatog viskija, čije note vanilije i karamele dobro upotpunjavaju crnu tekućinu koja mnogima znači život. Ova se kava za sada može kupiti samo u tvornici Jacka u Lynchburgu u Tennesseeju ili putem online trgovine, gdje limenka od 250 grama košta 22 dolara (oko 150 kuna), a malene poklon-vrećice od 40 grama će vas koštati 7 dolara (oko 50 kuna). Kada će se ovaj proizvod pronaći u slobodnoj prodaji ne znamo, ali voljeli bismo ga iskušati nakon grde pijanke!

TAGOVIbezalkoholno Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Coffee jack daniels kava viski whiskey

Komentiraj