Lifestyle

zo kjut

Aside Banners

Japanci napravili samurajski oklop za mačke i pse, otapamo se

Piše , Objavljeno

Nakon svih onih džempera, kabanica i ostalih odjevnih predmeta za pse i mačke, bilo je pitanje vremena kada će nekom pasti na pamet ovakva briljatna ideja.

Sve je počelo, a naravno, s alkoholom. Kako su neke bočice rakije kod nas ukrašene čipkom, tako su u Japanu bočice za sake ukrašene samurajskim oklopima. Totalno logično.

Tvrtka iz Fukuoke u Japanu nazvana “Samurai Age” proizvodi ukrasne minijaturne oklope za lutke i za već spomenute bočice za sake. Dobra fora, ali ono što nas najviše zanima je upravo samurajski oklop za mačku i psa.

201752813558

Oklopi vam neće spašavati samuraje od nindža napada jer su izrađene od puno lakših materijala i više su ukrasne prirode. No shit, L [da se objasnimo – no shit, Sherlock je glupo jer je u pitanju Japan pa smo uzeli najvećeg detektiva, briljatnog lika iz Death Notea].

imageeee

Cijena osnovnog oklopa koji dolazi u pet različitih boja je između 128 i 150 dolara. Samurai Age izrađuju oklope i za veće ljubimce, naravno da je tada i cijena veća.

imageeeeeeeeeee

Stranica je na japanskom pa ako već misliš naručivati, javi im se prvo na Facebooku da te Google Translate ne bi zeznuo.

Čini se da će Usagi Yojimbo napokon postati stvarnost. Samo prvo da nabavimo zeca.
usagi

TAGOVIcute japan mačke psi samuraji životinje

Komentiraj