Klopa & Cuga

Nom, nom, nom... death burgers!!!

Aside Banners

Japanski Burger King je isfurao crni sendvič za metalce i one koji se tako osjećaju!

Piše , Objavljeno

Pečeni skakavci, tripice i morski krastavci – pozdravite novog člana društva totalno neprivlačnih jela koja svejedno (jednom) želimo probati: crni burger!

japan 3I dok mi slavimo dan kada je Burger King napokon otvorio vrata i u našoj državi (istina, na pola autoceste, ali valjda će uskoro biti pristupačniji), Japanci više ne znaju što bi smislili s ovim lancem brze prehrane pa su odlučili isfurati potpuno crni burger! Što je najbolje, ovo im nije prvi put te su istu stvar pokušali prije par godina s burgerom čije je pecivo bilo obojano crno, no sada su krenuli korak dalje i u tminu bacili i sir. Na sreću (ili na žalost, ovisno o tome koliko vam je duša crna) još uvijek ne diraju meso i povrće, ali vjerujemo da će i to doći na red za par godina.

japan japan 2

Kuro Pearl i Kuro Diamond burgeri (kuro=crni) u suštini su obični goveđi burgeri, a crno pecivo i sir dobivaju se posebnom i tajnom magičnom recepturom koju su tisućama godina prakticirali magovi i štovatelji nadnaravnih sila: sir i pecivo se dime na bambusovom ugljenu, u umak od luka i češnjaka se stavlja crnilo glavnonožaca, a meso je začinjeno crnim paprom. Iako izgleda vrlo neprivlačno svima koji nisu obožavatelji svega u nijansama crne rupe, navodno se radi o iznimno ukusnom burgeru pa ako se krajem mjeseca nađete u Japanu i zalutate u neki od lokala poznatog fast food lanca, javite kakav je, jer što jest jest, ovo se ne viđa svaki dan!

TAGOVIbizarno crno hamburger japan metal tamno

Komentiraj