Lifestyle

E ovo je već stvarno previše

Aside Banners

Azijati su usavršili selfie igru do te mjere da “sebiće” okidaju nogama!

Piše , Objavljeno

Kada ti je jedan od glavnih talenata okidanje selfieja jednom nogom, vrijeme je da malo ohladiš od društvenih mreža i kreneš živjeti u stvarnom svijetu!

selfie 1Selfie stickovi, selfie aplikacije i druge digitalno-analogne gluparije su od “sebića” učinile jedan od najžešćih svjetskih trendova, ali hardcore ekipa odbija koristiti bilo kakva pomagala kako bi uslikali savršene fotke samih sebe. Tu se posebno ističe kineska, korejska i japanska mlađarija koja je zapadnjačku modu okidanja selfieja s dvije noge poboljšala što su usavršili fotkanje samo s jednom nogom! Ova nesvakidašnja vještina i talent, koji je do prije svega par godina bio totalno nepotreban i beznačajan (koga mi zavaravamo, i sada je), diže selfie igru na sasvim novu razinu, a dopušta neke prilično impresivne poze.

selfie 2 selfie 3 selfie 4 selfie 5 selfie 7

Svojevrsni je kolovođa trenda nožnih selfieja korejska pop zvijezda Hani (Kpop sastav Exid), a nije trebalo dugo da se njezin stopalni talent proširi Azijom i postane nova pošast na društvenim mrežama. I hvala Bogu na tome, gdje bismo bili da na svijetu ne postoji ovakvo nešto?!

selfie 8 selfie 9 selfie 10

TAGOVIazija društvene mreže kina koreja sebić selfie selfie nogama

Komentiraj