Lifestyle

Nećemo skupit sve

Aside Banners

Još uvijek igramo Pokemon na Switchu, nismo deinstalirali Pokemon Go! – vrijeme je za ovu obleku

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: zavvi.com/screenshot

Mi smo djeca 90-ih. Odrasli smo uz mnoge stvari koje svijet ne želi više ikada vidjeti, ali i neke za koje će se zauvijek smatrati da se ne bi trebali zaboraviti dok je ljudi. Pri tome ne mislimo na desničarske praznike, nego ponajviše na nama najdraža džepna čudovišta – Pokemone (sorry Digimoni… Ako vam što znači, bolji ste od Beybladea).

Kako smo nedavno proživjeli katarzu (skrolali smo na WC-u), shvatili smo da moramo početi nositi odjeću koja će predstavljati nas, ono što mi jesmo. Kao da su nas čuli, Bogovi internet algoritma poslali su nam novu ekskluzivnu ZAVVI X POKEMON kolekciju. Da, imamo dosta godina, ali realno – Pokemoni su s nama dobar dio tih godina, vrijeme je da izađemo iz Pokemon ormara.

Što je zavvi? Britanska internet stranica na kojoj možete naručiti svakakav merch, filmove, knjige, glazbu, igračke. Ukratko, sve i svašta. Sami se još uvijek iznenadimo kada vidimo što se sve nudi.

Upravo su oni ostvarili ekskluzivnu suradnju s Nintendovim džepnim karakondžulama i odlučili su napraviti cool obleku.

I ne, majice ne izgledaju kao da su za sedmogodišnjake. Nama su se dosta cool poigrali s dizajnom.

Sada preostaje samo odlučiti se koga ćemo (s)kupiti jer teško je da ćemo ih skupiti sve kada uzmemo u obzir da im je cijena od 15 funti pa sve do 35 funti.

E, i da… ZAVVI X POKEMON su izbacili i dosta cool tenisice na kojima je Pikachu, ali su se nažalost već rasprodale.

Tako da, Cubone, Gengar, Magikarp, Snorlax, Mewtwo i Psyduck su naša šestorka. Želimo to samo podijeliti s vama u slučaju da nas netko želi iznenaditi s nekim poklonima.

Nemamo ništa protiv :)

izvor-zavvi.com-screenshot mewtwo

izvor-cubone

magikarp

gengar

snorlax

psyduck

Izvor fotografija: zavvi.com/screenshot

TAGOVIpokemon zavvi