Lifestyle

Tako ih mi vidimo

Aside Banners

Kad bi muškarci smišljali reklame za tampone, one bi izgledale upravo ovako!

Piše , Objavljeno

Istina je da mi muškarci uglavnom ne znamo kako i zašto uopće dolazi do menstruacije i koji je vrag s tim tamponima i ulošcima, ali ovakve bi nam reklame sigurno pomogle.

tamponiDobro, ajde, možda malo pretjerujemo, ali ženska je menstruacija i dalje jedan totalno mističan paralelni svemir kojeg mi muškarci nemamo neku preveliku želju upoznati, a niti žene nisu nešto pretjerano entuzijastične da ga podijele s nama. Recimo da smo tijekom stoljeća svađa, prepirki i nerazumijevanja postigli svojevrsni kompromis: one nam kažu kada nam dolazi crvena oluja, a mi se fizički i psihički spremimo za par dana povećanog opreza.

E sad, s tamponima je stvar naizgled jednostavnija jer se radi o nekakvom spužvasto-vatičastom materijalu koji si žena za vrijeme menstruacije ugura u vaginu poradi upijanja sve te krvi i jajašaca i čega sve ne. Ovo dakako nije nikakav znanstveni rad već ono što smo mogli naučiti iz TV reklama za tampone koje su, mora se priznati, apsolutno identične. Imate jednu ili više aktivnih mladih žena koje trče, vježbaju ili rade neki stresni posao, imate par kadrova tampona od 5-6 centimetara koji upije 8 litara tekućine i sretna lica zadovoljnih korisnica koje na kraju “zakucaju” cijelu stvar. A što bi bilo kada bi muškarci osmišljavali ove reklame? To možete vidjeti u novoj skeč-parodiji grupe Hammerkatz sa Sveučilišta u New Yorku!

Tampon Commercial – muška verzija reklame za tampone:

Hmh, koliko vidimo neke veće razlike nema! Vesele cure koje vježbaju? Prisutne! Opuštena ženska s četiri broja prevelikom vestom koja s dvije ruke drži šalicu vruće čokolade? Check! Divovska zdjela puna plave tekućine koja iz nekog razloga simulira krv? Naravno! Čak su ubacili i “seksogradsku” foru s četiri zabundane prijateljice koje sretne hodaju New Yorkom što je klasični bonus, a što se tiče torbe pune tampona, nije li to stvarno tako? Nije li?! Znači li to da muškarci smišljaju i prave reklame za ovaj proizvod ili je ova parodija toliko suptilna da ju samo žene mogu razumjeti, teško je reći, ali jedno je sasvim jasno: menstruacija nam je još uvijek prava misterija!

TAGOVIkrvarenje menstruacija muškarci parodija reklama tampon žene ženski problemi

Komentiraj