Lifestyle

U borbu protiv vjetrova!

Aside Banners

Kakav izum! Gaće koje neutraliziraju smrad prdaca uskoro u trgovinama

Piše , Objavljeno

Milijuni ljudi diljem svijeta muku muče s neugodnim plinovima i puštanjem vjetrova, a jedna britanska tekstilna tvrtka razvila je rješenje za takve probleme.

donje rublje

Muškarci, žene, djeca, starci, sportske zvijezde, top modeli… svi mi prdimo! Negdje tokom povijesti netko je rekao da ti glasni zvukovi popraćeni nevidljivim oblakom smrdljivog plina nisu primjereni društvu, te se od onda ‘puštanje vjetrova’ smatra društveno prezrenim činom, u kojem možemo uživati jedino u svoja četiri zida. No što je s ljudima koji pate od upalne bolesti crijeva ili Crohnove bolesti, te svoje plinove jednostavno ne mogu zadržavati?

Britanska tvrtka Shreddies Ltd. predstavila je zato svoj novi proizvod: liniju donjeg rublja s posebnim karbonskim vlaknima na stražnjem dijelu, koji filtrira sve neugodne mirise. Slična se tehnologija (Zorflex) koristi i za zaštitu od kemijskog naoružanja, a može zadržati plinove i do 200 puta jače od onih jednog prosječnog prdca.

donje rublje

Ovakvo će donje rublje prije svega pomoći onima koji svoje vjetrove ne mogu kontrolirati, ali naći će se sigurno i onih koji ga vole drapnuti u javnosti, te to žele činiti bez imalo srama. Donje rublje dolazi u nekoliko varijanti (bokserice, slip…) i to posebno za muškarce, a posebno za žene. Za sada je dostupno samo u Velikoj Britaniji (navodno i nogometaš Frank Lampard posjeduje par komada), ali vjerujemo da ovakav proizvod ima potencijala naći svoje mjesto u svim dućanima svih zemalja svijeta…

TAGOVIdonje rublje donje rublje protiv vjetrova neugodni mirisi prdac vjetrovi

Komentiraj