Lifestyle

us*ri sve

Aside Banners

Kako najbrže uništiti seks – Reddit ima odvratne savjete koji su nas nasmijali do suza

Piše , Objavljeno

Svi želimo seks. Želimo ga što više. Jednom kad smo u krevetu (ili na zadnjem sjedištu Yuga), mislimo da je to TO, da nas više ništa ne može pokolebati, ali tu i tamo se susretnemo sa situacijom koja uništi i vrhunski seks. Uništi čak i posve običan i prosječan seks.

To može biti ringtone mobitela ili netko na vratima (nadajmo se vratima stana, ne vratima već spomenutog Yuga).

Na Redditu je netko priupitao za najbolje ideje kako uništiti i prekinuti seks. Okrutni ljudi, ali nasmijaše nas.

FowelBallz kaže (savjet koji ćemo preskočiti): Vrišti ime svoje majke dok svršavaš.

Surfincloud9 je dokazao da veliki umovi razmišljaju slično: Ako spavam s curom koja menstruira, izvučem penis van i vičem – “U pomoć, ranjen sam!”

Ne znamo što da mislimo o sljedećem. Trudili smo se smisliti nekakav komentar, ali ništa nam ne dolazi. Jakemck1 reče: Piški joj u guzu.

Najokrutniji savjet je stigao od Geminiilovera.

“Stani. I otiđi.

Nemoj ništa reći, nemoj se odjenuti, samo se ustani i izađi, usred seksa.

Ovo funkcionira jer svi smo barem malo nesigurni dok se seksamo, a bez očitog zajeba, pomislit će da su oni krivi i da nisi mogao snaći uopće ni najmanje energije da im kažeš zašto su krivi. Proždirat će ih to, a ako ih ne nazoveš poslije, može dovesti do pada u vječni vrtlog preispitivanja čime su zaslužili takav tretman. Možda će se oporaviti malo narednih par dana i tjedana, nakon što se alkohol i fast food konzumiran nakon vašeg susreta povuče, ali će sumnja uvijek biti tamo.”

Aezoz je napisao možda najsmješniju opasku od svih:

“Reci im da imaš spolno prenosivu bolest. Ili počni raditi breakdance Crva dok si na njima. Zapravo, bilo koji loš plesni potez je primjenjiv.”

44-ogodišnji Harryinmontreal je rekao da je najbolje izbaciti jednu rečenicu.

“Mislio sam da ćeš biti uža”

Naravno, najveća čarolija Reddita je u odgovorima drugih korisnika i tjeranje priče dalje. Kako biste potpuno uživali u cijelom doživljaju – posjetite čitav thread klikom na link ispod.

What’s the quickest way to ruin sex? from AskReddit

TAGOVIlol reddit savjeti seks

Komentiraj