Lifestyle

drevne mudrosti

Banner 300

KAKO PREŽIVJETI IZLAZAK BEZ DA RAZOČARAŠ SVOJU BOLJU POLOVICU

Piše , Objavljeno

Svi smo to prije ili poslije prošli i svi smo toga bolno svjesni- izlasci u vezama ponekad mogu biti pravi kamen spoticanja i uzrok gadnih svađa. Bilo da se radilo o planiranom izlasku s dečkima koji se pretvorio u malo predugački after ili spontano pijanstvo koje se dogodilo nakon posla s kolegama, s ni jednom ni drugom varijantom neće biti oduševljena.

Ljubazno molimo sve feministice da se ne uzrujavaju unaprijed samo zato što smo insinuirali da su žene te koje obično sjede kući i čekaju kada će im se njihov alfa muškarac vratiti iz izlaska da im mogu kvocati. Znamo da i cure izlaze van i da muškarci isto tako mogu biti ljubomorni, a realno imaju i više razloga za biti ako se uzme u obzir kome će se više uletavati.

No činjenica je da najčešće nisu. Ne zato što ih boli briga i ne vole vas već zato što su muškarci u principu manje ljubomorni i vjeruju da “niste krive dok se ne dokaže suprotno”. Žene uglavnom vjeruju da su muški krivi u startu, a njihovo povjerenje treba se zaslužiti kroz razno razne testove, a jedan od njih je i izlazak bez nje.

Izlazak s dečkima ima velik potencijal da ti zezne ne samo sljedeći dan nego i cijeli tjedan, ovisno koliko zabavno ti je bilo. Što se oduševljeniji vratiš iz izlaska, potencijal za sranje proporcionalno tome raste. No to nikako ne znači da se ne možeš ili ne bi trebao zabaviti vani bez svoje polovice. Ali, ljepota je u detaljima. Male nijanse čine razliku između dečka amatera i iskusnog dečka koji zna kako se ovo radi.

Za sve vas amatere, evo nekoliko stvari na koje biste trebali pripaziti.

1. NE IGNORIRAJ JE KOMPLETNO

via GIPHY

 

Ok, otišao si van s dečkima i naravno da ne misliš i ne želiš čitavu noć buljiti u mobitel i odgovarati njoj na poruke osim ako nisi neki totalni dosadnjaković i papučar, ali u tom slučaju si mogao ostati i doma. A i ako imaš iole normalnu curu neće ti slati poruke svakih 10 minuta dok si vani.

No to ne znači da od trenutka kada si izašao pa do sljedećeg dana kada si se probudio u pet popodne je trebaš kompletno ignorirati. Ako imaš curu koja ti neće slati poruke dok si vani jer razumije važnost izlaska s prijateljima i ne želi se nametati, you got a keeper my friend. I bolje joj daj do znanja da to i cijeniš. Pošalji joj tijekom noći ili neku fotku ili kratku poruku, a kada ideš kući, pod pretpostavkom da si dovoljno priseban, javi joj se. Čak i pijani poziv u 6 ujutro s kojim si je probudio će joj biti draži od nikakvog kontakta cijelu večer i slijedeći dan dok se ne probudiš.

2. NE PIJ DO RAZINE BLACK OUTA

Mislim da je ovo samorazumljivo. Nitko ne želi dejtat osobu koja se kad izađe ubije od alkohola do razine da se ne sjeća veći dio večeri i nema pojma što je radila. Čak ne iz bilo kakve sumnje da si je možda prevario već zato jer ispadaš kao neiživljeni mulac koji ne zna ni piti. Osim ako nisi neiživljeni mulac koji ne zna ni piti.

via GIPHY

3. NEKA TI BUDE ZABAVNO, ALI NE PREZABAVNO

E ovo je najbitniji dio koji je pomalo tricky i oko kojeg se najčešće lome koplja. Moglo bi se reći da je i prava umjetnost izbalansirati da ti izlazak bude dovoljno zabavan, a opet da njoj ne djeluje da ti je bilo prezabavno. Ako se vratiš doma i s oduševljenjem pričaš cijeli dan o tome kako vam je bilo j**** i kako je to najbolji izlazak ikad i kako jedva čekaš da to ponovite, najvjerojatnije neće dijeliti tvoje oduševljenje.

Logično je, najbolje ikad ti treba biti s njom i tu smo u potpunosti na njenoj strani. S druge strane, ako se vratiš i kažeš da je bilo sranje možda joj bude i malo drago, ali ako to stalno ponavljaš pomislit će ili da lažeš ili da si totalno bezvezan tip koji se ne zna ni zabaviti. Balans, prijatelju.

4. DRUGI DAN NAPRAVITE NEŠTO ZAJEDNO

Bitno je da čitav drugi dan ne provedeš u krevetu nesposoban za bilo kakve radnje. Nauči kontrolirati svoje mamurluke i poduzmi sve mjere kako bi drugi dan koliko toliko normalno funkcionirao. Imala je dovoljno razumijevanja za tvoj izlazak, ali ako s tobom ne može ništa raditi čitav vikend jer ga ti provodiš s lošim mamurlukom, ili ako je zoveš da samo s tobom leži doma i gleda filmove, najvjerojatnije neće biti puna razumijevanja. Dogovori se unaprijed s njom za ručak, kino, šetnju ili što god već inače radite.

Ovi svi savjeti su nešto što sigurno već i radiš ako si u vezi s curom u koju si zaljubljen i koju voliš. A vi ostali koji to ne radite, vidite malo sami sa sobom što uopće radite. A cure, nemojte frajeru dramiti i poslati 101 poruku kada izađe van. Čak i onaj koji vas najviše voli nema razloga to trpiti. Clingy i needy ne stoji nikome, osim…

via GIPHY

TAGOVIizlazak ljubav veze

Komentiraj