Lifestyle

Poučno i odvratno!

Aside Banners

Kako prstom zadovoljiti ženu? Ovaj car će nas naučiti i to služeći se nevinim voćem!

Piše , Objavljeno

Znamo da je jezivo, bolesno i pomalo poremećeno, ali ovaj frajer zapravo ima neke prilično dobre savjete! Izgleda kako su ove nevine voćke ipak stradale za dobru stvar…

finger

Mora se priznati, nije nimalo lagano seksualno zadovoljiti ženu, pogotovo ako su ti reference satovi biologije u školi ili dugogodišnje gledanje pornjave. Da, čudna li čuda, ali stvarnost je potpuno drugačija od toga i neće svaka žena reagirati uzastupnim kozmičkim orgazmima čim gurneš nešto svoje u nešto njezino. I dok su muške banane uglavnom plug-and-play sustavi koji rade na jednom osnovnom principu, povuci-potegni, svaka vagina je različita, a bome je različita i svaka žena koja ju nosi. Neke svršavaju samo stimuliranjem određenih dijelova tijela, neke uopće ne svršavaju, a kod nekih se treba poslužiti određenim trikovima. A kako to vidi ekipa s YouTube kanala Simple Pickup? Upravo ovako!

How To Finger a Girl – video:

Pa ovo je bilo… zanimljivo! Ne znamo koliko je točno poremećeno gledati odraslog muškarca koji gura svoje prste u različito, sočno i nevino voće, ali važno je kako tip na kraju ipak ima neke poprilično korisne savjete. OK, svima je jasno kako ne smiješ ulaziti u carstvo nježnosti s kandžama od pol metra i kao balvan odmah krenuti gurati cijelu šaku, ali nekih bi se finesa mi momci stvarno trebali držati. Zadovolj(e)na djevojka/žena zlata vrijedi tako da malo vježbe nikome neće škoditi. Samo pripazite da vas ne vidi kako gledate ovaj video ili gurate prste u dinju, nježno joj milujući pulpu… takve stvari nije nimalo lagano objasniti!

TAGOVIedukacija luđak poučno prst smiješno voće zadovoljavanje

Komentiraj