Lifestyle

Aside Banners

Kako se ipak seksati ljeti (iako je tlaka)

Piše , Objavljeno

Jučer nam se radi ugodnih 37 na zagrebačkom asfaltu  mozak pretvorio u glinu pa smo napisali članak o tome kako je seks ljeti nešto najgore na svijetu i užasna tlaka. Danas smo popravili klimu, lakše dišemo te razboritije rezoniramo i svjesni smo svojih budalaština.

Iako seks na paklenim temperaturama nije najprimamljiviji, i dalje je seks. A seksati se mora (kažu doktori i pronatalitetna populacijska politika). Ns kraju svega, ipak smo više životinje nego razumna bića. Kako se seksati ljeti i pritom minimalno patiti, a maksimalno uživati saznaj u sljedećih 10 točaka.

  1. Rashladi prostoriju u kojoj se seksaš

Prvi korak u postizanju podnošljivog ljetnog seksa je rješavanje temperaturnih nevolja u vašem domu. Sve što može rashladiti prostoriju, ako nemate odgovarajuću klimu, bolje je nego ništa. Ako imate ventilator, stavite ga na najjače, a trik za svježiji zrak se krije u zdjeli punoj leda koju ćete staviti ispred ventilatora. Što mislite, kako se hladilo prije klime? Roletne spustite.

2. Rashladi sebe

Fetiš

Iako hladan tuš zvuči primamljivo, topli tuš će vam više pomoći jer previše hladan tuš dugoročno podiže tjelesnu temperaturu. Zato se radije tuširajte na oko 30 stupnja Celzija, umjesto na 20-25. Isto vrijedi i za ispijanje vode ljeti, bez obzira koliko je dobro uliti u sebe litru hladne vode, nećemo si napraviti puno koristi jer ćemo vrlo brzo biti opet žedni te se ljeti preporuča ispijanje mlake vode.

TAGOVIljeto seks vrućine