Lifestyle

vozi miško

Aside Banners

Kamp kućice i kombiji su za amatere – luksuzan Mercedes hotel je ono što nam svima treba ovog ljeta

Piše , Objavljeno

Često smo izloženi nevjerojatno lijepim fotkama ljetovanja, kampiranja i putovanja gdje ekipa dotjera dotrajali kombi ili školski autobus, ali ovaj hotel je next level.

Truck Surf Hotel je ideja dvoje Portugalaca – Daniele Carneiro i Eduarda Ribeira, koji su odlučili prenamjeniti Mercedesov kamion Actros u posve novo iskustvo putovanja. Daniela i Eduardo su godinama skupljali iskustva tijekom putovanja i kampiranja u mobilnim kućicama da bi sve okrunili jednom luksuznom idejom.

camiao

Naime – u ovom hotelu se nudi pet klimatiziranih soba raspoređenih na dva kata. “Noćenje” po osobi iznosi 499 eura za tjedan dana odmora na obali Maroka ili 615 eura za odmor u Portugalu. Atraktivne destinacije i nevjerojatni apartmani, gotovo cijeli pokriveni divnim drvetom jamče uživanje i dobre fotke za Instagram. To ne bi trebalo biti toliko važno, ali su društvene mreže postale također jedan od uvjeta za provođenje odmora – nemojmo se lagati.

room-5

Naravno – nije u imenu bezveze Surf, na lokacijama na kojima se odmarate ćete moći i surfati, a vjerojatno će kamion biti pretrpan vašim istomišljenicima. Nekako bi nam bilo drago upoznati neku surfericu u Maroku.

Daniela i Eduardo su i ekološki osvješteni pa ima smisla pun kamion surfera furati okolo nego 3-4 kombija.

living-room

Ako pak želite cijeli kamion samo za sebe, cijena je tada 5410 dolara za grupu unutar sezone (lipanj-rujan). Ako imaš prijatelje i prijateljice surfere (i brdo keša) – do it! Ovakve stvari se pamte.

Odlična poslovna ideja – ako želite znati više, bacite oko na službenu stranicu.

.

TAGOVIkamion kamp kamp kućica kampiranje ljetovanje maroko portugal surfanje

Komentiraj