Lifestyle

Benzema voli trošiti

Aside Banners

Karim Benzema je toliko prljavo bogat, da može pljunuti skoro 2 milijuna kuna za OVO!

Piše , Objavljeno

Francuski reprezentativac i napadač Real Madrida Karim Benzema se odlučio počastiti poklonom vrijednim 250 tisuća dolara, a bolje mu je da još toliko ulupa u osiguranje!

benzemaSlužbeni podaci kažu kako Karim Benzema tjedno (da, TJEDNO) zaradi neugodnih 1,5 milijuna kuna naganjajući loptu po travi i pokušavajući ju ugurati u protivničku mrežu, što ga svakako čini jednim od najplaćenijih igrača Real Madrida, francuske repke i ostatka svijeta. Nećemo si ni pokušati zamisliti kako je to tjedno zaraditi onoliko gute koliko prosječan Hrvat zaradi u nekih 20-ak godina predanog rada, ali sasvim je dovoljno reći kako mali Benzema ima love na bacanje. A kada imaš love na bacanje, onda ju bacaš na svakakva sranja!

Tako je Francuz od slavnog draguljara Davea Blinga (ne, frajer se stvarno tako preziva!) naručio unikatnu nogometnu loptu koja je optočena s ukupno 72 tisuće dijamanata vrijednosti oko 1 250 karata, koja je koštala nevjerojatnih 250 tisuća dolara (oko 1,7 milijuna kuna) i barem 6-7 života jadnih Afrikanaca koji su morali iskopati te kamenčiće. Razlog ove kupnje je prozaičan, a u suštini se radi o tome da je Karim htio imati nešto u svom stanu što bi mogao pokazati svojim gostima. Pošto umjetnine očigledno nisu na cijeni kod njegovih prijatelja… bling-bling! Netko bi rekao “seljačina“, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, zar ne?