Lifestyle

Malo PS magije

Aside Banners

Kim Kardashian plaća 100 tisuća dolara čovjeku koji se brine da njezini selfiji (i guza) budu savršeni

Piše , Objavljeno

Voljeli vi Kim Kardashian ili ne, morate priznati kako je ženska bomba, barem što se tiče selfieja i raznih drugih naslikavanja. Mislite kako je to slučajno ili je riječ o vještoj Photoshop manipulaciji?

kim 3Naravno da je riječ o Photoshopu, ne živimo u 1978. godini! Ipak, i dalje nas šokira taština najvećih svjetskih zvijezda koje ništa ne prepuštaju slučaju i u doslovno svakoj životnoj situaciji jednostavno moraju izgledati savršeno. To je pogotovo slučaj s Instagramom, na kojem je Kim Kardashian jedna od kraljica. Samo na toj mreži ima preko 26 milijuna sljedbenika, a kada se zbroje razni Twitteri, Facebooki i ostali servisi, jasno je kako uistinu mnogo ljudi gleda što ona kači na internet.

kim 1 kim 2 kim 5

Zato je, barem iz njezine perspektive, prihvatljivo da ima stalno zaposlenog Photoshop asistenta koji se za godišnju plaću od 100 tisuća dolara brine da svaki selfie najslavnije Kardashianke bude apsolutno savršen. Prije je za takve usluge koristila frenda, ali povećanjem interesa javnosti povećana je i potreba da ovakve stvari rješavaju profesionalci. A što se događa s originalnim fotkama? Sve se uništavaju odmah nakon obrade, a vrlo rigorozni ugovor sprječava tog PS majstora da uopće pomisli na nekakvu prodaju tabloidima. Što jest jest, Kim je industrija!

kim kim 4

TAGOVIfacebook Instagram javnost kim kardashian obrada photoshop retuširanje selfie twitter

Komentiraj