Klopa & Cuga

slatki snovi su napravljeni od burgera

Aside Banners

Ako maštaš o burgerima – ovo je tvoj tjedan: počinje Zagreb Burger festival

Piše , Objavljeno

Od 15. do 25. rujna u samom srcu Zagreba počinje festival posvećen njegovom kulinarskom veličanstvu – burgeru!

Možeš ga jesti putem, dok se naslanjaš na tramvajsku stanicu ili u restoranu/baru s vilicom i nožem – burger je najsvestraniji obrok koji čovjek može poželjeti.

Meso, lepinja i kečap. Ponekad ti ne treba ništa više od toga da napraviš predobar burger, ali kad uz navedene vrhunske sastojke majstori još počnu eksperimentirati – okusni pupoljci se vesele, pogotovo ako će nakon sočnih zalogaja biti okupani ogromnim gutljajem piva.

15. rujan je iza ugla, znamo gdje ćemo provoditi slobodno vrijeme. Zagreb Burger Festival će se održavati na Trgu J.J. Strossmayera, a ondje ćete pronaći kreacije vrhunskih burger restorana i barova.

0 (1)

Vaš želudac i dušu će nahraniti RougeMarin, Submarine BBQ, Boys Burger Bar BBBB, Kitchen & Grill PLAC, Brko & Brko, Šumskih kuhar, Maredo Grill i ChevapRolls.

Pivom će vas veseliti Staropramen i Zagrebačka pivovara, a ako trebate brže veselje tu je Rakijarnica Natural Cocktail bar. Za sve sladokusce tu je Tutač.

Ako se bojite za kalorijske vrijednosti burgera, prestanite se brinuti jer ćete na samom festivalu moći potrošiti kalorije plesom uz kvalitetan glazbeni program.

0 (2)

Predviđene teme panel diskusija su “Fenomen Burger scene” (16. rujna) i “Zagreb Gourmet Grad” (20.rujna). Zagreb Burger Festival će dodijeliti titulu najboljeg hamburgera u dvije kategorije : “Mister Burger” i “Burger by People”. A pripremili su i nešto za najmlađe – djeca će se moći okušati u kreativnim radionicama “Burger by Kids” i “Veggie kids”. Da barem imamo djecu pa da ih na festivalu nauče raditi burgere, ne bismo morali kuhati do kraja života.

Cilj “Zagreb Burger Festivala” je podizati razinu konkurentnosti i standarda industrije hrane i pića, kao i atraktivnosti grada u turističkom i društvenom smislu.

Radno vrijeme festivala je:

PON – ČET 14:00 – 23:00
PET 14:00 – 01:00
SUB 12:00 – 01:00
NED 12:00 – 23:00

Ostale informacije koje vas zanimaju možete pronaći na Facebook stranici Zagreb Burger Festival.

Ako nas netko bude trebao narednih tjedan dana – možete nas naći na festivalu, s jednim cheeseom u ruci, a drugim u gubici.

TAGOVIburger hrana

Komentiraj