Klopa & Cuga

potoci piva u močvari

Aside Banners

Ako voliš dobro pivo – BeerYard festival je raj na Zemlji za tebe

Piše , Objavljeno

Čitav svijet je postao opsjednut s craft pivima – pa tako i Hrvatska. Craft piva niču kao gljive poslije kiše, samo što njih volimo za razliku od gljiva. Svježi sastojci, različite metode pripreme – sve je to ono što craft piva čini posebnima, a napokon smo sretni što je ponuda šira nego ikad i što su i ugostiteljski objekti prepoznali craft pivovare pa možemo vrhunska, domaća piva popiti i subotom vani.

Imamo dojam da još nismo probali dovoljno različitih (ili dovoljnu količinu) tog božanskog nektra. Sva sreća da postoje ljudi koji misle na nas i na naše osjećaje pa ćemo moći zaroniti u vrhunski izbor piva na BeerYardu – pivskom festivalu u velikom dvorištu Močvare u Zagrebu.

beeryard

Kada? 27. kolovoza od 12 sati. Nema bolje subote od pivske subote.

Uz pivovare će se predstaviti i craft pubovi Craft Room i Hop In koji će nam puniti čaše pivima koja dosad nisu imala premijeru u Hrvatskoj.

Ako želite sami u craft biznis, imat ćete priliku svjedočiti pivskoj radionici, pivskom panelu i pivskom predavanju. Kompletno obrazovanje.

Uz nekoliko čašica piva i razgovora, najbolje sjedaju burgeri pa će zato na festivalu biti i street food kraljevi – American Bar Dollar iz Osijeka, Bistro Šalša, Yellow Submarine i Burger bar. Pa gdje će nam stati četiri različita burgera? Minimalno?

Dođe i nama da šefu uručimo otkazno pismo, kupimo kombi i počnemo raditi burgere i pivo – ali to ipak treba prepustiti majstorima.

Uz hranu i piće, bit će i glazbe. Nema života bez glazbe. Festival kreće od podneva, a od 19 do 23 sata će se održati koncertni dio.

Za više informacija o craft pivima na BeerYardu, o glazbenicima te o ulaznicama pogledajte facebook event Beeryarda klikom OVDJE.

TAGOVIfestival Hrvatska pivo zagreb

Komentiraj