Klopa & Cuga

umrli smo na ove cifre

Banner 300

Bogati gosti iz Emirata u dubrovačkom klubu dobili račun od 50 tisuća eura, odbili platiti pa došla i policija

Piše , Objavljeno

Kažu “kad je bal…” – ali onda dođe račun i više nikom nije smiješno ni zabavno. Kažu “#treatyoself” – ali onda se zbog hedonizma umiješala i policija.

U Dubrovnik je pristigao šeik iz Dubaija, poznat po inicijalima MBZ, a u proširenoj verziji Mohammed bin Zayed, i to luksuznom jahtom dugačkom 145 metara. S obzirom na loše zdravlje predsjednika UAE, Mohammed bin Zayed vodi većinu predsjedničkih dužnosti te se ponekad smatra i vladarom Emirata. 2019. godine ga je New York Times proglasio najmoćnijim arapskim vladarom. Očito i čovjeku takvog značaja može prisjesti sezona u Dubrovniku.

Gosti su se odlučili provesti u poznatom klubu CC Revelin. Zabavljali su se uz pića te hostese i egzotične plesačice, ali onda je došlo zatvaranje kluba i – RAČUN!

Evo račun je ovako izgledao:

parice revelin

368 tisuća kuna!

Gosti su u početku odbili platiti tako visok račun, a osoblje je odmah pozvalo policiju. Sve je ipak brzo riješeno, navodno su uskočili i prijatelji šeika u pomoć pa pomoć policije ipak nije bila potrebna.

A što se to pilo? Bilo je tu i boca Jane, Red Bulla, ali ono što sve zanima je lifestyle bogatih i slavnih – Dom Perignon, Chivas Regal, Roederer Cristal Rose i Armand de Brignac Rose… Na boce. Jedna boca de Brignacovog Ace of Spades Gold Bruga od čak 6 litara u nabavi košta tridesetak tisuća kuna, a u Revelinu je prodana za 120 tisuća kuna. Fina zarada, da je barem ovako svaku noć.

Mi bismo uvijek uzeli Dom Perignon prije Ace of Spadesa – ne zato što smo probali oba nego zato što vrhunski poznavatelji iz skupine Wu Tang tvrde da je Ace of Spades šminka zbog izgleda boce, da je Dom P prava stvar.

Pisali smo o najskupljim šampanjcima prije nekoliko godina OVDJE – stvari se nisu puno promijenile. Naravno, u tekstu nismo u obzir uzeli po koliko će ih klubovi prodavati.

Nego… Zanima nas jesu li ostavili napojnicu. I nije nam jasno zašto tako skup klub nema šifru WIFI-ja na računu.

TAGOVIalkohol Dubrovnik klubovi noćni klubovi