Klopa & Cuga

udri

Aside Banners

Budi fit u stilu kao The Rock – Dwayne Johnson stavlja tekilu u zobene!

Piše , Objavljeno

Voli on i ananas na pizzi, što nije pretjerano čudno s obzirom da je iz tropskih krajeva, ali tekila u zobenoj kaši?

Ananas na pizzi je predmet brojnih filozofskih i teoloških rasprava, a ova rasprava je drevna poput one o tome što je burek, a što nije burek.

Zobene pahuljice su dobar put prema fit formi, svakako bolje od različitih šarenih pahuljica sa slatkim životinjama na kutiji. The Rock sve pretvori u bolju verziju pa je tako odlučio napraviti i sa zobenom kašom, a to nam je otkrio na Instagramu – gdje je jedan od aktivnijih i zanimljivijih celebrityja.

View this post on Instagram

???? Got the glorious text from my strength & conditioning coach @daverienzi that read “DJ, need a mid week carb up for your big scenes tomorrow. Eat a pizza and send me your pics in the morning” to which I responded – Watch. This. We’re having fun strategically manipulating my diet/body for shooting HOBBS & SHAW (my Fast & Furious spin-off film) and I love these midweek pizza carb ups like a drunk loves free peanuts. As for my pizza toppings – keep in mind, I’m the guy who likes to put tequila and brown sugar in my oatmeal, so pineapple on pizza is MY JAM – with ham. #PizzaCarbUp #StrategicManipulation #HobbsAndShaw #MyPizzaMyRules??

A post shared by therock (@therock) on

Ljudi su se na jednom od njegovih posljednjih Instagram postova zgrozili što jede pizzu s ananasom, ali na kraju captiona je jasno rekao kako voli ubaciti tekilu i smeđi šećer u svoje zobene pahuljice. Koristi li tekilu umjesto mlijeka? Koliko tekile stavi? Pomoli li se na španjolskom prije obroka? Previše pitanja imamo, nije nam uopće jasno. Želimo i mi probati. A ništa – nazad u laboratorij, zalijevamo zobene novim dodatkom odsad.

TAGOVIbodybuilding dwayne johnson fitness hrana tekila the rock zdrava prehrana zobene pahuljice

Komentiraj