Klopa & Cuga

Zdravo najzdravije

Aside Banners

Burger koji umjesto lepinje ima divovsku rajčicu prerezanu na pola? Može dva.

Naravno. U Japanu!

Piše , Objavljeno

Izvor fotke: @mos_burger twitter

Izvor fotke: @mos_burger twitter

Već smo spominjali Burger Kingov hamburger s crvenim pecivom. Ovaj Mos Burgerov crveni hamburger je potpuno prirodan, lepinja je prirodno crvena. Zašto? Zato što nije lepinja već divovska rajčica prerezana na pola.

Ako ste na low carb dijeti, vjerojatno preskačete ugljikohidratima prepucane pekarske proizvode. Ako ste na ikakvoj dijeti, vjerojatno nekad želite smastiti hamburger. Vjerojatno ćete se i nakon ovakvog burgera osjećati krivo jer nas od rođenja uče da nijedan burger nije zdrav, ali nećete se mrziti danima. Ipak – to je samo komad travom hranjene govedine između dvije polovice rajčice. Možda pokoji umak, luk i nekoliko listova salate.

Osim ovog burgera s rajčicom umjesto lepinje, Mos Burger ima i druge zdrave opcije kao što je burger između dva popečka od riže ili ultimativno zdravlje – čitavo punjenje burgera samo umotano u list salate.

S obzirom da je Mos Burger dostupan samo u Japanu, evo vam odlična ideja za idući put kad budete roštiljali pljeske i ćevapčiće. Jedini problem je što morate naći ili neke brutalne domaće rajčice odgovarajuće veličine ili neku GMO tvorevinu koja će vas usrećiti.

TAGOVIburger dijeta hamburger hrana meso zdravlje

Komentiraj