Klopa & Cuga

pobjeda

Aside Banners

Cola ratovi se nastavljaju – Pepsi novim okusom još jednom zamahnuo na najvećeg rivala Coca Colu

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Pepsi

Možda smo sad previše odrasli da se sjetimo, ali vruća šalica kakaa je nekoć bila najvažniji napitak mladim nama. Možda je vrijeme da se prisjetimo.

Pepsi je odlučio staviti ovaj zimski klasik u svoju limenku i napravili su čudnovatu Pepsi Cocoa Colu. Kakav jeftin trik s imenom, klasični dad joke, ali nam se jako sviđa. Osim okusa kakaa, tu je i okus topljenih marshmallowsa. Sam okus nam ne zvuči previše primamljivo, ali nikad ne znaš.

Cocoa Cola je samo koncept iz Pepsijeve testne kuhinje, ali internet pokušava uvjeriti da razviju stvarni proizvod i pošalju ga u hladnjake diljem svijeta. Pepsi je tražio svega 2021 retweet kako bismo se pozdravili od najgore godine ikad, naravno da je uspjelo.

Više detalja ćemo imati iduće godine, ali smo sigurni da ovaj okus dolazi. Možda ne kod nas. Možda u Ameriku, a možda u Japan kao nekoć Pepsi s okusom jogurta. Da, it was a thing.

Pepsijeva Cocoa Cola bi mogla unijet drame u proces naručivanja, netko će htjeti Pepsi, a netko Coca Colu. Nadamo se da će to biti najveći problem u 2021. godini.

TAGOVICoca Cola pepsi