Klopa & Cuga

jedi!

Aside Banners

Čovjek koji svaki dan jede Big Mac, još od sedamdesetih. Iznenadit će vas njegov izgled!

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Donald Gorske poznat je pod nazivom Kralj Big Macova. Baš prikladno da se zove Donald. Ovaj Amerikanac za sebe kaže da je najveći obožavatelj popularnog burgera na svijetu, a iza sebe ima i ozbiljan rezime kojim to može potvrditi.

Nakon što je 1999. prvi put ušao u Guinnessovu knjigu rekorda za najveći broj Big Mac burgera pojedenih u životu, Donald je sada nadmašio svoj rekord 23 godine kasnije, nakon što je svoj novi broj pojedenih Big Macova povećao na 32 340. Ovaj stanovnik Wisconsina (Viskonšanjin?) u prosjeku konzumira dva Big Maca dnevno od 1972. godine.

Za osobu koja tjedno pojede 14, poprilično kaloričnih burgeram Donald je u dosta dobroj formi. Jedan Big Mac ima oko 500 kilokalorija, što znači da bi potrošili samo jedan ovaj užitak, trebali bi hodati 8 kilometara, a Donald to redovito radi. On još uvijek ima odličnu razinu šećera u krvi i iznimno dobar kolesterol.

Njegova opsesija brzom hranom počela je 17. svibnja 1972. godine nakon što je dobio svoj prvi automobil. Tada se odvezao ravno u McDonald’s, uzeo svoja prva tri Big Maca, zatim sjeo u auto i pojeo ih. U tom trenutku shvatio je da to želi jesti do kraja života.

Kao što ste možda primijetili, Donald konzumiranje Big Maca shvaća prilično ozbiljno i prati svaki hamburger koji je pojeo od tog dana 1972. godine. Zapravo, on ima svaku ambalažu, zajedno sa svakim računom organiziran u kutije i vrećice po godinama te ih čak označava u kalendaru. Jedino što se možemo nadati je da ćemo i mi naći nekoga tko će nas voljeti približno onoliko koliko ovaj Amer voli Big Mac.

TAGOVIbig mac Guinnessov rekord McDonalds