Klopa & Cuga

napokon!

Banner 300

Domino’s, jedna od najpoznatijih svjetskih pizzerija stigla i u Zagreb!

Piše , Objavljeno

Domino’s Pizza, jedna od najvećih svjetskih kompanija koja novac zarađuje pizzama je otvorila svoju prvu poslovnicu u Zagrebu.

Napokon ćemo testirati i to čudo.

Pizze su dostupne u tri veličine – classic (25 centimetara), large (29 centimetara) i grande (34 centimetra), a možete pronaći različite kombinacije sastojaka od kojih nas najviše interesira tzv. Domino’s klasik – Memphis BBQ Chicken s BBQ umakom umjesto kečapa, grilanom piletinom, slaninom i crvenim lukom.

Od sireva koriste isključivo mozzarellu što zvuči ohrabrujuće.

Kao i u Americi, jamče dostavu unutar 30 minuta što znači da kupac ne plaća pizzu ako pizza zakasni. Ovo nam je malo varanje jer…

Htjeli smo naručiti nekoliko komada kako bismo vam ponudili i dojmove u članku, ali dostava još ne pokriva naše područje – koje je svega dva kilometra od lokacije Domino’s pizzerije u ulici Kneza Mislava. Tako da je nemoguće zakasniti ako ne dostavljaš ni na 2 kilometra dalje. Cijena dostave je 8 kuna, ali moguće je pizzu pokupiti i u restoranu. Vrućine u Zagrebu su nepodnošljive pa ćemo ipak malo pričekati s posjetom ovom franšiznom divu koji se probudio u Ulici Kneza Mislava 1, preko puta hotela Sheraton.

Za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu.

TAGOVIpizza pizzerija