Klopa & Cuga

zelenjava u novom ruhu

Banner 300

Dosta ti je roséa, želiš zeleno vino? Sada možeš popiti vino s kanabisom!

Piše , Objavljeno

Ako voliš vino i kanabis, imamo dobru vijest – sada postoji i vino s kanabisom koje te može dvostruko razveseliti.

Vinari u Kaliforniji, gdje je kanabis legalno dostupan u medicinske svrhe, su napokon došli na ideju spravljanja komercijalno dostupnih vina pojačanih veselim supstancama. Takvo vino nosi ime Canna Vine (ili kanavino). Mi ga zovemo – zabava na steroidima.

Navodno celebrityi kao što su Chelsea Handler i Melissa Etheridge već uživaju u ovom vinu, a Etheridgeova je izjavila kako te ovo vino odvede na jedno prekrasno mjesto. Ovo vino je dostupno jedino u Kaliforniji jer ostale države koje dozvoljavaju upotrebu marihuane ne dozvoljavanju sveti brak marihuane i alkohola.

Također – bez medicinske dozvole za upotrebu marihuane ništa od kupnje ovih krasnih boca iz kojih curi divni zeleni božanski nektar.

MariVino #weedwine #norcal #ccn #thisisnews #onelove #privatestock #winecollectors #cannabiswine #drinkme

A photo posted by Tiffany Hash Rose (@influencedepth) on

I ono najvažnije od svega – ova vina nisu nimalo jeftina. Cijena im dolazi i do 400 dolara za samo pola boce. Ako želite obilježiti dobar trenutak ili kušati ovu divotu – okej je isprsiti se jednom godišnje, ali čini se da je još uvijek jeftinije otvoriti kakvog Ribara ili Vranca i zamotati koješta. U medicinske svrhe, naravno.

TAGOVIalkohol kanabis vino

Komentiraj