Klopa & Cuga

Bilo mu dosadno.

Aside Banners

Hot dog prvak pojeo 12 kantica sladoleda u 36 minuta

Prije svega upozorenje: gledanje videa od 12 minuta u kojem se netko ubija u sladoledu uz štopericu je najgluplji način na koji možete potrošiti svoje vrijeme.

Piše , Objavljeno

Ali mi smo pogledali. I vi ćete. Dvanaest kantica Ben & Jerrya je oko 5 litara sladoleda. Ovo je uistinu podvig.

Tko nije probao Ben&Jerry sladoled, ne zna što je propustio. Matt “Megatoad” Stonie je odlučio pojesti 12 kantica sladoleda. Eto tako. Dosadno mu. Malo za promociju Matt Stonie Youtube kanala. Ništa posebno. Zanimljivo je gledati ovaj podvig od samog početka jer prvi zalogaj je popraćen riječima “Tako dooobro”, a kasnije se već susreće s brain freezovima, ugriženim jezikom i trbuhoboljom.

Ben & Jerry's 12 Pint Challenge

Konzumirao je 13 400 kalorija. Toliko The Rock i Michael Phelps pojedu u jednom danu.

Ne znamo što mu je bilo u glavi! Mi bismo počeli s Karamel Sutrom.

Tko je Matt Stonie i zašto jede toliko?

23-godišnji Matt “Megatoad” Stonie se upustio u kompetitivno jedenje (“žderanje” je nekako prikladnija riječ) posve spontano. U blizini njegova stana se održavalo natjecanje u gutanju rolica od jastoga, a nagrada je bila 1000 dolara. Stonie je pobijedio, odnio doma 1000 dolara i pomislio da to i nije toliko loše – uzimati keš za trpanje enormnih količina hrane u sebe.

4. srpnja na Dan nezavisnosti (to vam je onaj dan kad je Will Smith spasio svijet od izvanzemaljaca), Stonie je napokon pobijedio Joey “Jawsa” Chestnuta, američkog prvaka u jedenju hot doga koji je slavio posljednjih osam godina. U deset minuta Stonie je potrpao 62 komada dok je Joey ostao na “samo” 60.

Screenshot_6

Dosad, Stonie je svjetski prvak u nekoliko kategorija: slanina, rođendanska torta, smrznuti jogurt, giroš, slugburger, pita od bundeve, a ne sumnjamo da će se niz svjetskih naslova nastaviti. Tko zna, možda je Kobayashijeva vladavina ugrožena.

Kad će netko kod nas složiti takvo natjecanje da i mi u nečem pobijedimo u životu?

TAGOVIburger fast food hamburger hot dog kobayashi natjecanje sladoled

Komentiraj