Klopa & Cuga

Uzdravlje!

Aside Banners

IPA pivo krivo je za sve veće muške sise

Piše , Objavljeno

Da, dobro se pročitali naslov vi pivopije IPA pivčuge. Ako ste se ikada zapitali kako vam zadnjih godina rastu moobs aka muške sise odgovor leži u vašim omiljenim pivima koja su tek zadnjih par godina dobila pravi uzlet u Hrvatskoj. Jedete jednako abnormalne količine masne hrane kao inače, pijete par komada dnevno, lijeni ste kao inače, a sise sve veće i veće. Kako to? Pa rutina je ista godinama. Što se događa? Čak se na trenutak i zabrinete kada teatralno ulazite u birtiju, prilazite šanku kako biste uzeli svoj omiljeni napitak od hmelja i osjetite poskakivanje moobsa ispod majice. Progutate knedlu u grlu i kao pravi macho mužjak uzimate veliko hladno IPA pivo bez čaše i nazdravljate. U tom trenutku vaše sise budu zahvalne jer samo rastu i rastu. U čemu je kvaka?

Hmelj u vašim omiljenim IPA pivima je zapravo savršeni lijek za nesanicu i menopauzu zahvaljujući velikoj količini fitoestrogena. Koliko god bio dobar za žene toliko je loš za muškarce. Loš u smislu da vam rastu sise, što je poprilično loše jer smo taman mislili početi vježbati za sljedeće ljeto da budemo zgodni, a izbor IPA piva za šankom je nevjerojatan. E da, zaboravili smo napomenuti da je erektilna disfunkcija puno češća kod pivopija koje konzumiraju IPA nego neka druga piva. Tako kaže neko tamo provedeno istraživanje kojem ne znamo ime i vidjeli smo ga na internetu. No to morate biti HC ljubitelj IPA-e koji kresne gajbu dnevno. Valjda. Plus je to što pomaže ženama, tako da drage naše dame, slobodno si dozvolite pokoje IPA pivo češće nego brlje od koktela. Svi ćemo biti sretni zbog toga.

Vjerujem da to neće imati učinka među lokalnim šankovima, jer ćete prvo baciti lagani pogled prema svojim moobsima, opipati malo, fleksati mišiće i reći da vi niste u toj kategoriji. I to sve dok čitate ovaj članak. Do večeras ćete zaboraviti na ovo sve dok odete u lokalnu birtiju i naručite neko od piva iz asortimana. Ja također, jer pišem ovaj članak uz poznato domaće IPA pivo koje nećemo imenovati da ne bi dobili tužbu ili pravili reklamu bez da smo zaradili nešto na tome. Zanima nas koje je vaše omiljeno hmeljasto piće s Indian Pale Ale aromom? Koji konfekcijski broj muškog grudnjaka bi vama pristajao?

K tome… Nikad ne zaboravimo.

TAGOVIfitness forma indian pale ale ipa muške sise pivo sise zdravlje

Komentiraj