Klopa & Cuga

dobar tek?

Aside Banners

Je li pivo s okusom slanine prihvatljiv izbor za doručak? Pa može!

Piše , Objavljeno

Ako liječiš mamurluk od jučer, sigurno znaš za kontrapivo. Bar ga tako Španjolci nazivaju (shout out Jose Luisu). Znaš to pivo za jutro poslije da ti mamurluk ne bude najgori ikad?

Inače se čudno gleda na ljude koji konzumiraju pivo u rano jutro, čak ponekad poprijeko pogledamo i ekipu koja rano poslijepodne naruči pivo – ali mislimo da smo više ljubomorni jer mi još uvijek radimo i moramo piti kavu.

Sad ćete moći bez ikakvih problema uživati u pivu za doručak jer, hej, ništa ne govori više “najbolji doručak ikad” od slanine piva s okusom slanine.

Novo craft pivo se zove Maple Bacon Coffee Porter i radi ga Funky Buddha pivnica. Sve za doručak je u samom imenu, i javorov sirup i slanina i kava.

Na stranici Funky Buddha pivnice kažu sljedeće:

Arome ljepljivog javorovog sirupa, kave i kreme se šire iz čaše. U ustima ćete osjetiti kremastu senzaciju (ček ček šta pričate?) sa slojevima slada i karamele uz valove dima, kave i slane čokolade.

Malo su u opisu ispustili slaninu, ali nije slanina bez razloga u imenu samog piva.

Sviđa nam se ideja piva za doručak no mislimo da bismo brzo odustali od te ideje. I dalje previše volimo svoje šarene pahuljice za doručak koji mlijeko pretvaraju u radioaktivne dugine boje.

TAGOVIdoručak pivo slanina

Komentiraj