Klopa & Cuga

Ljudi smo, želimo ovo sada

Aside Banners

Je li veće uistinu bolje? Stari poznanik iz McDonaldsa je narastao na četiri pljeskavice

Piše , Objavljeno

Znamo što sada mislite: “Kakav je ovo portal, malo pišu o nekakvim fitnes stvarima, zdravo tijelo, ovo-ono, a sada o brzoj hrani. Preloše.” E, pa i mi smo samo ljudi. Da, želimo biti u boljoj fizičkoj formi, ali to ne znači da nekad ne možemo pojesti nešto iz McDonald’sa. Svjesni smo koliko je to “zdravo”, ali još više znamo koliko nam zna biti ukusno kad si dopustimo dan za varanje.

Mekić (ili Megić, nećemo sada u tu raspravu) je izbacio ponovno nešto “staro”. Kako su 90-te jako popularne, Megić (da svi budu sretni) je odlučio vratiti poznati recept iz tog perioda. Čini se kao da su pošli od jednostavne ideje “više mesa buraz”. Uzeli su svoj jako popularni Big Mac i odlučili napraviti Dupli Big Mac na način da su dodali još dvije pljeskavice.

To znači da Dupli Big Mac sada ima četiri pljeskavice. To su gotovo svi prsti jedne ruke. Na fotkama svakako izgleda predobro. Nadamo se da je uživo približno takav. Samo je pitanje vremena kada ćemo se uhvatiti u koštac s ovim monstrumom. Ako nas netko izazove preko društvenih mreža na jedenje Duplog Big Maca, prihvatit ćemo to objeručke.

dupli big mac fotka

Nažalost, ne znamo kada će to biti s obzirom na to da je on trenutno samo dostupan u Americi i Velikoj Britaniji.

Javili smo se McDondald’s Hrvatska na društvenim mrežama te su nam rekli da pratimo njihove objave, sve će javiti na vrijeme. Drugim riječima social media manager od McDonald’sa vrlo vjerojatno nema pojma da takvo što uopće postoji. Znamo kako to ide, radili smo nekad u agenciji.

Nadamo se da će doći kada prođe korona i da jednom s bakom odemo u Mekić. Stalno nam govori da jako malo jedemo i da trebamo još više jesti da postanemo jaki. E, pa bako hajde s nama u Mekić nakon jednog treninga pa da vidimo tko slabo jede. Tamo jedemo kao veliki dečki i uzimamo zalogaje za čitavu obitelj do trećeg koljena i susjede u zgradi, a ne samo jedan za mamu i tatu. Nije ni nam je potrebna tvoja lažna animacija da ide vlak, avion ili auto jer to su žlice, a ne prijevozna sredstva.

No, ipak te volimo bako.

TAGOVIDupli Big Mac McDonalds