Klopa & Cuga

Pizze i igara

Aside Banners

Način na koji jedeš pizzu određuje kakva si osoba

Cosmopolitan misli da zna sve o nama pizzojedačima na temelju toga savijamo li pizza cutove ili jedemo koru prvo. Gluposti. Baljezgarije. Mi znamo bolje.

Piše , Objavljeno

Pizza

Cosmopolitan (časopis, ne omiljeni koktel Carrie Bradshaw iz Seks i grada) nam je zakomplicirao obično žderanje pizze. Navodno se iz načina na koji jedemo pizzu može dokučiti štošta o našoj osobnosti. Navest ćemo detalje njihovog “istraživanja”, a onda ćemo reći i detalje našeg istraživanja koje se sastojalo od izjedanja okruglog tijesta prekrivenog različitim dodacima s najrazličitijim likovima.

Četiri vrste osobnosti za četiri načina gutanja pizze

Presavinuti cut, odmah grizeš čitav trokut, nož i vilica metoda i prvo kora? Samo četiri načina kako možete pojesti pizzu? Prije svega – bunimo se protiv ovakve bezobrazno jednostavno podjele.

  • A što sa jedenjem čitavog sadržaja prvo, a tek onda tijesta?
  • Što sa blasfemijom ostavljanja kore?
  • Što sa obrnutim savijanjem pizze – tako da je dosadno tijesto iznutra, a ostali sastojci izvana kako biste prvo došli u kontakt s masnim sirom i sočnom rajčicom?
  • Što sa dvije kriške naslagane jedna na drugu?
  • Što sa sendvičem od tri pizza kriške?
  • Što sa rolanjem kriške da izgleda kao palačinka?

Sigurni smo da postoji još načina izjedanja pizze o kojima fine guze (sigurno fine guze koje četiri puta tjedno vježbaju brazilian butt lift) ništa ne znaju. Koncentrirajmo se na ova četiri prejednostavna koja su analizirali.

Saviješ pizzu?

COSMO kaže: Ti si multitasker i uglavnom jedeš dok radiš nešto drugo, navikao si biti najbolji i najbrži u svemu pa tako i u pražnjenju pizza kutije.

Idesh! kaže: Bojiš se uprljati, ne znaš cijeniti prekrasnu kompoziciju svih sastojaka poslaganih na tijesto. Prebrzo jedeš, počet ćeš štucat. Ako ništa drugo – svi ćete ogovarati iza leđa kako mastiš 5-6 kriški dok ostatak ekipe jedva dobije dvije.

Prvo jedeš koru?

COSMO kaže: Voliš biti drukčiji. Voliš postavljati trendove , govoriti glasno, utjecati na druge. Radiš to u nadi da ćeš biti primijećen i da će netko preuzeti tvoje svjetonazore.

Idesh! kaže: TI SI HIPSTER. Vjerojatno i sladoledne kornete jedeš naopako, prvo guzicu pa onda sve ostalo. Prestani. I odustani od tih majica na pruge.

Vilica i nož u akciji?

table-kitchen-eat-elegance (Custom)

COSMO kaže: Metodičan si. Stabilna si osoba. Tip prijateljice kakvog svaka žena treba u svom životu.CHANDLER.

Idesh! kaže: Ima nešto u rezuckanju nožem i nabadanju vilicom. Ne jede George bezveze Snickers vilicom i nožem.

1369595684101

No – prebrzo se pizza ohladi, možeš manje pojesti jer sporijim jedenjem mozak brže shvati kako si sit i prestani glumit da si otmjen. Pizza nije otmjena hrana i nikad neće biti. Da je otmjena, ninje kornjače ju ne bi naručivale u kanalizaciju.

Druga podkategorija osobe je da si tatin sin kojem je dadilja rezuckila pizzu i igrala “leti, leti, leti avion” do tvoje osamnaeste godine.

Zagrizeš i ne puštaš?

COSMO kaže: Voliš iskušane stvari. Pomalo si perfekcionist. Uglavnom biraš iste toppinge jer znaš što voliš.

Idesh! kaže: Voliš uživati u životu. I pizzi. Ponekad uništiš najdražu majicu jer je ovaj način najnepažljiviji, ali život je kratak da se pizza jede drukčije.

Naš najdraži način jedenja pizze?

Zavežu se ruke osobi koja želi pizzu. Osoba legne na leđa. Postavi joj se pizza cut ili cijela pizza na lice. Osoba mora pojesti pizzu kakogod zna. Pritom se čitava redakcija zabavi, a pizza lover istonira mišiće lica i ne skida osmijeh s lica nakon uspješno obavljene misije.

Nećemo vas osuđivati, jedite kako želite i uživajte u ovoj ispečenoj sreći. Sve dok vi ne osuđujete nas.

via GIPHY

TAGOVIcosmopolitan hrana osobnost pizza psihologija test

Komentiraj