Klopa & Cuga

nagradna igraaa!

Aside Banners

NAGRADNA IGRA Osvoji ulaz za dvoje na Malu školu gina

Piše , Objavljeno

Centar za kulturu prehrane u Zagrebu odlučio je za Valentinovo nagraditi jednog čitatelja Idesha s dvije karte za njihovu radionicu “Mala škola gina”.

Osim što ćete degustirati razne vrste gina, saznati sve o njegovoj povijesti, kao i o hrvatskim craft ginovima, ti i tvoja osoba po izboru ćete naučiti i pripremati savršen gin tonik koktel, a na kraju školice dobiti zasluženu diplomu koja potvrđuje da ste pravi gin majstor.

Ako vam ovo zvuči primamljivo, možete okušati sreću na Idesh! nagradnom natječaju gdje ćete imati priliku osvojiti dvije ulaznice za Malu školu gina.

Sve što morate napraviti je na ovoj objavi tagirati osobu s kojom želite učiti spravljati najbolje gin koktele i napisati zašto da izaberemo baš vas! Možete biti šaljivi ili smisliti rimu, možete igrati i na naše emocije i biti super patetični, možete nam lagati ili nas probati podmititi, a možete nam i prijetiti….samo nemojte biti dosadni!

Komentar s najviše lajkova osvojit će nagradu!

Radionica će se održati 17. veljače od 18:00 do 20:30h u Centru za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb. Natječaj traje do petka (14. veljače) u podne kada ćemo na Facebooku proglasiti pobjednika.

TAGOVInagradna igra