Klopa & Cuga

Naljutili smo se

Aside Banners

Najljući čips na svijetu je toliko ljut da u pakiranju dobiješ samo jedan jedini komad!

Za one koji vole ljutu hranu, a ne vole glodati ljute papričice, sada postoji čips nakon kojeg će ti usta doslovno izgorjeti!

Piše , Objavljeno

Nikada nam nisu bili jasni ljudi koji su fascinirani ljutinom, pogotovo ekstremnim slučajevima u kojima zagrizeš papričicu i ostatak večeri provedeš pokušavajući pozvati vatrogasce da ti ugase vatru u ustima. Ali eto, neki vole takvu vrstu “zabave”, pa je tvrtka Paqui chips odlučila priuštiti im nezaboravno iskustvo koje spaja intenzitet ljutih papričica i omiljene američke razbribrige: prežderavanja čipsom! Njihov se najnoviji proizvod zove Carolina Reaper Madness chip i zapravo je pakiranje (u obliku malenog crvenog mrtvačkog kovčega) od jednog jedinog tortilja chipa začinjeno službeno najljućom papričicom na svijetu, legendarnim Carolina Reaperom.

čips 2

Papričice dolaze iz postrojenja tvrtke Puckerbutt Pepper Company u Južnoj Karolini, koja se specijalizirala upravo za uzgoj ovih dijaboličkih crvenih monstruma. Paqui je s njihovom robom i uz pomoć chefa Smokin’ Eda Curriea nekoliko mjeseci radio na posebnoj recepturi koja će stvoriti idealan omjer užitka i agonije, a osim najljuće papričice u chips je dodano i nešto drugih papričica te chipotle umak, tek toliko, da da malo okusa.

čips 3 čips 1

Odluka da u pakiranju dođe samo jedan komad čipsa se možda čini neobičnom, ali u Paqui tvrde kako je to sasvim dovoljno i kako nakon jednog komada nitko neće poželjeti zagrabiti u pakiranje po još. Također, daju savjet kako je ovaj čips najbolje zaliti mlijekom, jogurtom, medom ili sladoledom, a kako se nikako ne preporuča ispijanje vode jer će voda samo raspršiti taj otrov po cijelom probavnom traktu. Čips se može nabaviti na internet stranici Paqui chipsa po cijeni od 30-a kuna (naravno, samo za teritorij SAD-a), a pošto su zalihe ograničene, treba se malo požuriti i zakapariti svoju vatrenu grickalicu!

TAGOVIcarolina reaper čips ljuta papričica najljući čips paqui tortilja tortilla

Komentiraj