Klopa & Cuga

wow!

Aside Banners

Prijenosna peć za pizzu uz koju možeš biti najveći pizza majstor u društvu

Piše , Objavljeno

Izvor: Ooni.com

Tvoja omiljena trattoria te nije vidjela već par mjeseci? Konobar u lokalnoj pizzeriji ti više ne zna ime? Mobitel ti se updateao i zaboravio je wi-fi password od pizza plejsa? Znamo kako ti je, nama je isto.

Ono što smo otkrili u posljednjih godinu dana je domaća pizza. Kad nisi siguran što se događa sa svijetom, uzdaš se u se i počneš eksperimentirati. Prvo dobiješ “bakinu pizzu” – tri prsta debelo tijesto i gore kilogram gaude s nekom šunkom. Kasnije skužiš da to može i bolje i tanje i hrskavije. Analiziraš kvasce, metode miješanja i miješenja, na Youtubeu pogledaš tutorial za bacanje tijesta u zrak da bude što tanje. Pećnicu stavljaš na najjače. Ostavljaš i tepsiju unutra da bude što toplije. I okej pizza ispadne za 10 minuta, ali i dalje ti fali dobrih dodatnih 250 stupnjeva da napraviš pizzu baš onakvu kakva treba biti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ooni Pizza Ovens (@oonihq)

Krušnu peć teško da ćeš u stanu sazidati, ali zato je tu Ooni. I ovo nije reklama, obećajemo, ovo naš trbuh i srce pišu jer nam treba Ooni. (Iako, ako zastupnici žele poslati jednu peć džabe, nećemo se ljutiti)

ooni fyra

Sve što trebaš za savršenu pizzu u malenom, prijenosnom pakiranju. Ooni Fyra će ti dozvoliti da sagradiš i ispečeš svoju prvu savršenu pizzu. Izgleda prekrasno i svatko tko ti dođe u goste će ostati zatečen, a nakon što proba tvoju perfektnu margaritu će navraćati u goste malo češće.

Vatru moraš naložiti, ubaciti pelete, visoka temperature se postiže bez problema i pizza je gotova brže nego ikad – za 60 sekundi. Pripremi tijesta, pripremi sastojaka, treba iskoristiti vatru za što više komada.

Cijena joj je 229 funti – što je po današnjem tečaju 1996 kuna. Realno – to je dvadesetak pizza iz dostave. Nego da te pitamo – Ima li sloboda cijenu?

Osim ove peći koju pogone drva, Ooni ima i peći na plin ako ne želiš muku mučiti s vjetrom, ali i kombinirane – za najbolje od oba svijeta.

Baci oko na službenu stranicu. Ovdje počinje ostatak tvog života. I kraj sadašnjeg opsega tvog struka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ooni Pizza Ovens (@oonihq)

TAGOVIooni pizza pizza peć pizzaiolo