Klopa & Cuga

Za dobro jutro

Aside Banners

Nomad Espresso aparat za svježu kavu, gdje god bili

Piše , Objavljeno

Mnogi ne mogu zamisliti početak dana bez vruće, svježe kave, koja razbudi organizam i izoštri osjete. No što ako se nalazimo negdje gdje priprema kave i nije najpogodnija, primjerice na kampiranju? Nomad ima rješenje.

nomad

Crowdfunding stranica Kickstarter može upisati još jedan plus u rubriku uspješno realiziranih projekata, jer je Nomad™ uspio skupiti potrebnih 100.000 dolara, a ostalo im je još nekoliko sati do kraja kampanje. Stoga, ako želite među prvima piti espresso iz limitirane inicijalne serije svjetlozelenih Nomada, još nije kasno za davanje priloga.

Nomad je u suštini vrlo jednostavan uređaj. Sve što treba jest napuniti ga mljevenim zrnima kave, uliti vruću vodu na predviđeno mjesto, i povući ručicu koja će zatim, tlakom do 9 bara, protisnuti vodu i proizvesti fini, svježi espresso. Za cijeli proces nije potrebna struja, osim ako njome ne namjeravate zagrijati vodu, a kako ćete doći do vrele vode kada nema struje – vaša stvar. Ipak, Nomad je namijenjen prvenstveno za uporabu van kuće, kada se voda zagrijava plinskim plamenicima ili na neki drugi, sličan način.

Nomad promo video:

Nomad je oblikom sličan kocki, a sa stranicama od 15-ak centimetara, stati će bilo gdje i neće zauzimati previše prostora. Nudi i jednu posebnu funkciju, koja će zasigurno razveseliti sve malo zahtjevnije kavoljubce. Naime, opcija “True Crema Valve”, koja bi se na hrvatski mogla prevesti kao ventil za pravu pjenu, dati će onu svima omiljenu, gustu i okusima bogatu pjenicu na vrhu toplog napitka.

Demonstracija “True Crema Valve” opcije:

Sve ovo koštati će svega 165 dolara, a zasigurno će dobro doći ljubiteljima prirode, avanturistima, izletnicima i ljudima koji vole kampirati. A pošto ne troši električnu struju i ekološki je prihvatljiv, Nomad se može isplatiti znatno prije nego ste očekivali.

TAGOVIespresso kava kickstarter nomad

Komentiraj