Klopa & Cuga

Daj six-pack!

Aside Banners

Omiljeno pivo Homera Simpsona postaje stvaran proizvod

Duff je omiljeno pivo Homera Simpsona i svih ostalih stanovnika Springfielda, a sada ćete ga moći i vi kušati. Ako ste u Čileu.

Piše , Objavljeno

Pivovare diljem svijeta su pokušale zaraditi koji dolar, koji pesos, koji rubalj na temelju imena Duff, ali bi proizvodnja u potpunosti prestala čim bi odvjetnici 21st Century Foxa saznali za takve pokušaje.

Jedini logičan put nakon ovakvog oblika piratstva? 21st Century Fox se odlučio na izbacivanje pravog Duff piva. Zakoni o intelektualnom vlasništvu ne štite fikcionalne proizvode pa će tako Fox izbaciti stvarno pivo kako bi polagao veća prava na Duff ime. Likovi iz Simpsona se neće koristiti u reklamne svrhe, a to nas posebno veseli jer samo će pravi ljubitelji Simpsona prepoznati ovo pivo. Kojih nema malo. Kud baš Čile? U Čileu ima najviše Duff pivske piratizacije pa su odlučili početi s tog kraja svijeta.

Duff pivo. Iz zemlje piva Njemačke. E pa više se ne smije proizvoditi, samo Fox smije

Duff pivo. Iz zemlje piva Njemačke. E pa više se ne smije proizvoditi, samo Fox smije

Dosad se Duff mogao popiti jedino u Universal tematskim parkovima u Orlandu i Los Angelesu, u rekreaciji Springfielda u Moeovoj taverni. Iako Čile zvuči kao kraj svijeta, 21st Century Fox planira proširiti proizvodnju i distribuciju po Južnoj Americi i Europi do prvog kvartala iduće godine.

Jedva čekamo da nazdravimo s limenkom Duffa i nadamo se da će biti iznimno loše, baš kao što se prikazuje u Simpsonima. Ne želimo nikakve fensi boce, limenke i okuse – želimo gore pivo od Piva.

TAGOVIalkohol fox homer simpson piratstvo pivo Simpsoni simpsons

Komentiraj