Klopa & Cuga

omnomnom

Aside Banners

Otkrili smo najbolji način za podgrijavanje ostataka pizze – i nije mikrovalna!

Piše , Objavljeno

Volimo čitati o lifehackovima redovito, iako ih ne iskušavamo na svojoj koži, ali ovaj lifehack nas je oduševio.

Iako tvrdimo da ne postoji ništa bolje od kriške hladne pizze, ponekad si želimo ugrijati predivne ostatke koji nas iznenade u hladnjaku poslijepodne nakon prežestoke noći, toliko žestoke da smo i zaboravili da smo negdje i nekako zgrabili kutiju pizze.

Podgrijavanje pizze u mikrovalnoj često završi raskvašenim obrokom koji i nije toliko ukusan, a podgrijavanje u pećnici predugo traje.

E pa Epicurious je istaknuo kako je podgrijavanje u tavi na štednjaku vjerojatno najbolja metoda jer je dovoljno brzo, ali i kvalitetno. Pomladit ćete svoju pizzu kao botoks Sylvestrea Stallonea i opet ćete imat imati hrskavu koru. Ako želite sve odvesti korak dalje – naribajte još malo sira na vrh pizze i poklopite tavu dovoljno velikim poklopcem kako biste zadržali toplinu unutra i otopili sir za komadić sirnog raja. Da, da… Epicurious ističe 8 minuta kao idealno vrijeme i to na srednjoj temperaturi, ali mi kažemo da je naša metoda puno bolja. Pazi sad – SEDAM MINUTA na nešto jačoj temperaturi od srednje.

Skoči na izvorni članak ako nama ne vjeruješ.

TAGOVIkuhanje pizza savjeti

Komentiraj