Klopa & Cuga

hangover free

Banner 300

Otkriven alkohol koji ne uzrokuje mamurluk – može dvije boce za ovaj stol odmah!

Piše , Objavljeno

Nema ništa bolje od zabavne večeri vani uz najfinije koktele (ili piva), ali jednako tako nema ništa gore od jutra poslije.

Kažu da je pijanstvo posuđivanje sreće za danas od sreće za sutra. Što je najveća istina koju smo dosad čuli. Mamurluk je jedna od najgorih stvari koja se ikad pojavila na ovom planetu – i osjećaj nakon cuganja i holivudska komedija. Ne možemo više podnijeti mamurluke ili recepte za rješavanje mamurluka. Ako još jednom popijemo sos od rajčice s tobascom, počet ćemo pucati. Najbolje bi bilo kad bismo se mogli napiti i preskočiti mamurluk. Mi glasamo za tu opciju.

Naši snovi brzo postaju stvarnost – naime, profesor David Nutt je stvorio sintetički alkohol koji će i dalje biti najvažniji društveni lubrikant, ali bez gadnih posljedica po organizam.

Novo piće je nazvao Alcosynth i on bi nas trebao poštediti onog “mačka mi je krepala u ustima” osjećaja, mučnine i glavobolje.

Luckasti profesor Nutt je pronašao preko devedeset različitih alcosynth spojeva, a dva se testiraju za širu konzumaciju od kojih jedan gotovo i nema nikakav okus, a drugi je gorak. Šira konzumacije je jedan krasan pojam za worldwide drobljenje od cuge. Ovaj proizvod izbjegava jetru pa će preskočiti i mamurluk, ali i neke teže bolesti uzrokovane alkoholom.

“Ljudi žele zdravija pića. Alkoholna industrija je svjesna da će alkohol nestati do 2050. godine” izjavio je Nutt za The Independent.

Čini se da ćemo morati čekati jako dugo prije nego alkosint bude moguće naručiti u barovima zbog kompliciranog procesa odobravanja laboratorijski proizvedenih spojeva, neki čak kažu i do 2050. godine. Ovo je najvažnije pitanje suvremenog čovjeka, molimo vas da ubrzate ovo. Teleportacija i leteći automobili mogu čekati, dajte nam cugu bez mamurluka.

TAGOVIalkohol mamurluk

Komentiraj