Klopa & Cuga

Aside Banners

Ove kantice sladoleda su idealne za prekid kada ne znaš kako prekinuti (i zašto to moraš što prije)

Piše , Objavljeno

Eto. Sladoled nas nekad natjera na razmišljanje o međuljudskim odnosima. Pametniji smo čim si upucamo malo šećera u venu.

Svi imamo te prijatelje koji su godinama u lošoj vezi i povjeravaju ti se stoljećima kako će prekinuti taj odnos jer ih guši, jer žele nešto više, jer trebaju upoznati sebe, jer im se sviđa netko drugi, jer im se sviđaju SVI drugi… Ali ne znaju kako. Još gore – možda si ti taj prijatelj kojeg ekipa podnosi već predugo.

Stvarno je vrijeme. Neće nikad biti lako reći “zbogom”, ispast ćeš kuja (bez obzira na spol), ali bolje prije nego kasnije. Poštedjet ćeš sebe bacanja vremena kojeg baš i nemaš neograničeno, a poštedjet ćeš i… pazi ovo… osobu koju NE VOLIŠ i s kojom ne želiš biti.

Ono čega se zapravo bojiš je biti bad guy, ali veći si bad guy sad kad ne znaš kako pustiti. Treba to brzo. Kao skidanje flastera. Ili MIMSova karijera.

Ne znaš kako?

Kako prekid ne bi ostavio gorak okus u ustima, Nora’s Non-Dairy je kompanija koja je izbacila sladolede baš za ovakve situacije jer ostavljena osoba će se ionako baciti u kantu sladoleda dok pohvata što se dogodilo.

Ljudi dejtaju i prekidaju često, a ove kantice imaju važnu svrhu – prekidanje s nekim bez previše drame, vremena i čudnih situacija.

Dolaze u tri verzije…


I can’t do this.

It’s over.

We’re done.

Ispred i iza ima mjesta za ime tvoje osobe (KOJU NE ŽELIŠ) i za tvoj potpis. Ti bešćutna osobo koja prekida s osobama preko sladoleda. Ma i da prekineš preko ispišane poruke u snijegu – samo bježi. Spasi sebe i spasi nju/njega/non-binary.

Kako god okreneš, ispadaš bad guy. Napravi to brzo, mrzit će te. Ako ti je ikad bilo stalo do njih, daj im ovaj sladoled i odlepršaj dalje bez okretanja – bar će imati poslasticu (k tome bez laktoze) da se počaste dok bodu voodoo lutke s tvojom facom.

Otopit će se dok dođu do Hrvatske, ali ideja je veličanstvena i možeš odraditi jednu DIY kanticu. I neka platno za tvoje remek djelo bude neki Haagen Dazs ili Ben&Jerry, sad nije vrijeme za škrtarenje.

TAGOVIljubav muško ženski odnosi prekidi sladoled viralno

Komentiraj