Klopa & Cuga

samo načural bajo moj

Aside Banners

Pepsi više ne dolazi u bocama nego u utezima – da dobivaš i skidaš kilograme u isto vrijeme

Piše , Objavljeno

Internet stranice bruje kako je Pepsi napravio novi dizajn ambalaže za Pepsi Light – što pomalo prenosi kontradiktornu poruku. Kao sokovi i fitness idu zajedno.

static1.squarespace

Pepsi, a i ostali sokovi nemaju gotovo nikakvu nutritivnu vrijednost, a i nabrijavaju ti apetit pa želiš još više praznih kalorija. Bez obzira radi li se o dijetnim napicima ili ne. Džabe ti svo dizanje utega svijeta. Pogotovo ovih “utega” od oooogromna dva kilograma.

Naravno, s vremena na vrijeme možeš popiti Pepsi ili neko drugo piće – pa bi možda bilo dobro da to bude dok prazniš ove “utege”. Ili jednostavno kupi Pepsi u ovom pakiranju i nemoj ga nikada popiti. Neka ti bude motivacija i izazov istovremeno.

Samo postoji jedan problem. Ne možeš ih kupiti. Zasad. Mislimo da ovo uopće nije pravi proizvod već jedna pametna kampanja i računalna obmana – iako na AdWeeku piše kako “im je rečeno da je brazilska agencija napravila pakovanje i distribuirala boce teretanama.

static1.squarespace-1

Na službenim Pepsi stranicama ne možemo pronaći ikakvog traga ovim utezima pa je moguće da se radi samo o marketinškom konceptu – što i piše na “reklami”.

“Klijent želi pokazati beneficije konzumiranja Pepsi Lighta. Napravili smo novu ambalažu proizvoda kako bismo mu udahnuli novo značenje. Novi način imitira utege i čini Pepsi korisnim u fit načinu života.”

E pa i Hellman’s majonezu su pokazali korisnom u fit načinu života.

Izvor: Lernertandsander.com

PLUS

Od Coca Cole se raste, ne od Pepsija.

TAGOVICoca Cola fitness pepsi zdravlje

Komentiraj