Klopa & Cuga

koje sranje

Aside Banners

Što je gastro rimming? Neki ljudi za desert vole jestivi čokoladni šupak

Piše , Objavljeno

Da, vidjeli ste u naslovu: rupa za čokolino, cijev za kakicu, nekima slasna ljudska rupica sada dolazi u čokoladnom formatu. Nešto kao Kinder jaje.

Jao, pa gdje smo bili za Valentinovo kad su se bombonijere kupovale? Kako bi se vaša druga polovica, kojeg god da spola, u najmanju ruku iznenadila da za poklon za neku prigodu dobije čokoladni anus. I to po mogućnosti vlastiti čoko-model? Ili još bolje – vaš! Eto, ima nas svakakvih, pa smo i to kreirali kao slasnu poslasticu. Poskupu.

collage

Ekipa Edible Anus iz Engleske ružno radi odljeve vašeg omiljenog anusa, a zatim u njega toči vruću, sočnu, super-kvalitetnu belgijsku čoksu s visokim postotkom kakaa. I to u najmanje tri okusa! Ne znamo gdje smo bili svo ovo vrijeme jer to umjetnik Magnus Irvin radi već 15 godina s idejom da je ovo senzacionalan patent jer „lepeza anusa može zamutiti kulturne granice rase, roda, klase i seksualne orijentacije“.

Da se razumijemo, Irvin nije bio inspiriran anusima nego ponajprije čokoladom koju smo svi bar jedanput koristili u erotskim igricama. Samo što se to kod nas radi s nekom Zvečevo ili Dorinom za kuhanje na akciji, dok on to kuha i malja i odlijeva sa svjetski poznatom poslasticom od kakaa, a do prototipa je došao kad je upitao suputnicu u busu da mu se naguzi za odljev. I žena pristala!

Od 2006. kad je prvi puta kopao po šupku u komercijalne svrhe radi sve ručno, naravno. Čovjek mora imati osoban pristup da se mušterije ne bi stisnu…ovaj, ustuknule pri spravljanju slastice koja dolazi u mliječnoj, tamnoj i bijeloj varijanti koje možete OVDJE naručiti.

Ali nemojte se čuditi. U Japanu (a bogati gdje drugdje) se već godinama prakticiraju šupačke gastro-igrice gdje platite finu lovu da biste mirisali, a i bome brk i jezik omastili u stražnjici, odnosno anusu privlačne djevojke i prepoznali koja aroma i koja naborana rupica, koji to cvijetak pripada kojem licu. Treba li reći da se ova delicija ne jede štapićima?! U slast!

gJj95hz

( . )

TAGOVIanus čokolada guzica wtf

Komentiraj