Klopa & Cuga

supersize me

Aside Banners

Zbogom svakoj nadi za summer body: McDonald’s uveo dostavu

Piše , Objavljeno

Stigao je i taj dan. Dan kada se možemo pozdraviti s eventualnim iluzijama i lažnim nadama o tome kako ćemo evo, baš ove godine, dovesti svoje tijelo u reprezentativno izdanje za plažu.

McDonald’s je uveo dostavu.

via GIPHY

Znamo da je McDonald’s fuj i grozan i zločest i svi ti negativni epiteti. Znamo i da ti sigurno ne jedeš u McDonald’su jer si iznad toga. Bravo. Bok i vidimo se na nekom drugom članku.

Ovo je vijest za sve one buntovnike koji unatoč svim poznatim zdravstvenim i beauty rizicima i dalje jedu u Meku! Jer- yolo.

Ovo je za sve one koji mrze McDonald’s hamburgere, ali vole sladolede.

Pa i za one pobjednike koji u McDonald’su jedu salatu.

Za sve one koji inače ne jedu, ali bio im je usput, a žurilo im se.

Za sve one koji na mamurne dane jedino što žele je Big Mac, Royal Cheese, tri velika pomfrija i pola litre McDonald’sove kole.

Za sve vas ovo je vjerojatno najbolja i najgora vijest dana.

via GIPHY

Mcdonald’s je uveo dostavu.

Za sada, naručiti se može samo u Zagrebu, iz McDonald’sa Pothodnik, a uskoro će narudžbe biti moguće i iz onog Vrapče i  Kvaternikov trg koji će dostavom pokriti veći dio Zagreba. Ostatak Hrvatske na ovu će pogodnost morati čekati početak iduće godine.

Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke”, rekao je za tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

Dostava je moguća svaki dan od 11 do 23 sata, minimalnog iznosa narudžbe nema, a osim gotovinom, hrana se može platiti i karticom. Područje dostave je na području gdje je moguće dostaviti hranu unutar 20 minuta od narudžbe.

 

TAGOVIbrza hrana dostava junk food McDonalds