Klopa & Cuga

Aside Banners

Žena oslijepila nakon što je godinama pila 28 limenki Red Bulla dnevno

26-ogodišnja žena iz Sjeverne Irske je oslijepila zahvaljujući svom načinu prehrane koji je uključivao 28 limenki Red Bulla dnevno. Majka troje djece je na taj način unosila 30 tisuća kalorija dnevno (preporučena količina je 2000 kalorija) samo od Red Bulla, a toliko tekućine je pila da joj je i mozak natekao.

Piše , Objavljeno

alcohol-654729_1920

Njezino ime je Lena Lupari i puno toga nam nije jasno. Njezini zdravstveni problemi su napokon došli pod budno oko liječnika nakon što se srušila prošloga mjeseca i završila u bolnici. Lupari je izjavila kako joj prehrana i zdravlje pate godinama zbog pritisaka kod kuće.

“Pila sam 28 limenki Red Bulla dnevno i samo navečer bih imala nešto što se može nazvati obrokom, ali to bi uglavnom bio fastfood ili tjestenina. Imam troje male djece, od kojih jedno ima posebne potrebe i nisam imala vremena kuhati.”

Gospođa je bolovala od migrena punih pet godina, ali je uglavnom ignorirala simptome, sve dok jednog dana nije izgubila vid.

U bolnici su joj doktori rekli kako pati od idiopatske intrakranijalne hipertenzije, poremećaj uzrokovan pritiskom u lubanji. Taj poremećaj je čest kod pretilih žena. Lupari teži 165 kilograma i mora izgubiti barem 30 kako bi mogla normalno funkcionirati. Lupari je dosad izgubila 12 kilograma, a Daily Mail navodi kako je jedina promjena koju je Lupari napravila – izbacivanje Red Bulla iz prehrane. Zapravo je žena sve promijenila jer je Red Bull i bio njezina čitava prehrana. Ako nije imala vremena kuhati ništa, što su onda djeca jela? Kako ti padne na pamet piti toliko Red Bulla ili bilo kojeg pića? Limenka Red Bulla u Tescu košta 1.19 funti. To je tridesetak funti dnevno. Tko financira takve ekstravagance? Zašto, pobogu? Ne razumijemo. Jednostavno ne razumijemo.

Š. K, učenik iz Raba:

– Imam osamnaest godina i već dvije godine flertujem sa strankinjama. Domaće djevojke su ljubomorne, ali i one su počele voditi ljubav sa strancima, pogotovo s Talijanima.

Ugledao sam se na starije s našeg otoka, koje sam kao “klinac” često promatrao kako vode ljubav na plažama i u šumi.

Moja ljubav je iz Engleske. Engleskinje su čudne i teško ih je razumjeti u ljubavi i seksu.

Željan sam avanture, i to je sve. Od maja do oktobra imat ću dosta strankinja i vjerujem da ću prikupiti iskustva za naše djevojke.

TAGOVIbolest hrana pretilost red bull zdravlje

Komentiraj