Lifestyle

Pretjerano?

Aside Banners

Koreanci su kino-iskustvo odveli na sasvim novu razinu dvoranom koja ostavlja bez daha

Kod nas se i na Gold Class gleda ispod obrva, a Koreanci su kino-iskustvo pretvorili u luksuzni izlazak u kojem je film zadnja rupa na svirali.

Piše , Objavljeno

Navikli smo da Ameri, Arapi, Rusi i Japanci rade megalomanska čuda od svega čega se dotaknu, a sada se toj ekipi pridružuju i Južnokoreanci, pokazujući kako i oni mogu i znaju napraviti čuda od naizgled svakodnevnih događaja, poput odlaska u kino. U najvišoj zgradi u državi, Lotte World Tower u Seulu, su tako izgradili i ogromnu kino dvoranu, s najvećim platnom za 35mm projekcije, prema kojem IMAX izgleda kao nešto na čemu se u lokalnoj birtiji gledaju tekme. Eh, da je samo to ekstra…

Korean Movie Theater – video:

Osim klasičnih sjedalica, postoji i cijeli cjenik s mogućnostima različitih nadoplata, pa tako za par desetaka kuna možete dobiti vlastito sjedalo s dva rukohvata i dva utora za piće, možete odabrati opciju da je između vas i susjeda stol, zatim postoji opcija udobnog naslonjača s pomičnim naslonom i pripadajućim stolićem te ultimativna uživancija: pravi pravcati krevet s jastucima i dekicom… jer gledanje filma na bilo koji drugi način jednostavno nema smisla.

A photo posted by MJ (@m.j_1204) on

Da nije sve u komforu pokazuju i opcije narudžbe, pa osim klasičnih kokica i nachosa imate na izbor kompletne jelovnike s prženim lignjama, korejskom hranom i internacionalnom kuhinjom, a za popiti se može apsoluto sve, od piva do raznobojnih koktela. Ako vam pak smeta zvuk preživanja i prožvakivanja ekipe oko vas, možete staviti Beats by Dre slušalice na uši i gledati film pod svojim uvjetima, a jedino što vjerojatno nisu uspjeli riješiti jest mirisi sve te hrane koji zasigurno prožimaju cijelu dvoranu. Jel im stvarno treba to?!

TAGOVIdvorana ekskluzivno ekstra gold class južna koreja kino kokteli luksuz

Komentiraj