Lifestyle

Pretjerivanje u svakom pogledu

Aside Banners

Perverzija i luksuz: Upoznajte Lamborghinijev mobitel od 6 tisuća dolara

Piše , Objavljeno

Iako tržište luksuznih mobitela ne nudi ništa revolucionarno po pitanju same tehnologije, ipak je vrlo konkurentno i prezasićeno raznim perverzijama, a najnovija se zove 88 Tauri.

smartphoneNije samo Porsche bitan igrač na tržištu luksuznih mobitela, a konkurencija je svakim danom sve veća i veća. Ovoj se igri tako sada pridružio i Lamborghini svojim 88 Tauri smartphone uređajem namijenjenim onima koji imaju para na bacanje. Iako nam je prva asocijacija upravo superluksuzna linija automobila, ne radi se o toj tvrtki već o projektu Ferrucievog (osnovao Lamborghini) sina Tonina, koja se već godinama bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom personaliziranih skupocjenih perverzija.

tauri

88 Tauri je smartphone s Android operativnim sustavom, ima 5-inčni ekran i quad-core Qualcomm 801 procesor, što znači da nije baš najmodernije čudo tehnike, ali može se reći da je prolazno s obzirom na “običnu” konkurenciju. Ono što ga pak čini posebnim jest kućište od nehrđajućeg čelika i fine kože, a ekskluzivnost je zajamčena činjenicom da će se proizvesti i u prodaju pustiti svega 1 947 primjeraka. Upravo je to glavni razlog zašto je cijena 88 Tauri uređaja 6 tisuća dolara (oko 35 tisuća kuna), na što čak i novi iPhone mora reći: “Woooow, buraz, malo si pretjerao!

Lamborghini 88 Tauri – promo video:

Naravno, ciljano su tržište stariji bogati korisnici koje ne zanimaju tehnikalije, kvaliteta kamere, memorija i verzija operativnog sustava već mogućnost da se svojim prijateljima pohvale novom igračkom dok ga prstima prljavim od trijebljenja jastoga pokazuju na nekakvoj jahti usidrenoj u laguni otočja koje je toliko ekskluzivno da mu obični smrtnici poput nas ne znaju niti ime. A neka im, mi ionako ne bismo znali što da radimo s mobitelom od 35 tisuća kuna!

TAGOVI88 tauri ekskluzivno lamborghini luksuz mobitel smartphone

Komentiraj