Lifestyle

Horor priče sa spojeva

Aside Banners

Legenda ili kreten: Zatražio curu da mu vrati 40 kuna za kavu nakon što je odbila drugi dejt

Piše , Objavljeno

Odeš na spoj s tipom kojeg si tek upoznala, ne kliknete baš i pristojno ga odbiješ nakon što te pita za drugi dejt, a onda on napravi OVO? Legenda ili kreten, procijenite sami…

odbijanacMlada 28-godišnja Britanka Lauren Crouch vodi relativno uspješan blog o svojem neuspješnom ljubavnom životu, No Bad Dates, Just Good Stories, a ovih je dana pogodila ravno u sridu s postom koji je izazvao pozornost svojom nevjerojatnom bizarnošću i neugodom koja proizlazi iz svake njegove rečenice. Iako je iz njezinih prijašnjih objava vidljivo kako mlada Lauren nije baš na čisto sama sa sobom što želi od muškarca, svakako ne zaslužuje ono što joj je priredio misteriozni neznanac. Ili je frajer možda ipak u pravu?!

Lauren je tako pronašla lika preko Tindera (prva i uglavnom najveća greška) i sastala se s njim u kafiću, da bi nakon pola sata sasvim običnog čavrljanja tip pitao bi li ona htjela doći na večeru u njegov stan. Naravno, kao svaka druga normalna osoba, cura je pristojno odbila ovakav prijedlog te su se tu rastali jer je švaler morao ići obaviti nešto. Bok bok i doviđenja, ali na Laureninu nesreću, to je bio tek početak bizarnog odnosa koji će imati sa svojim nesuđenim ljubavnikom. Najbolje da sami pročitate prepisku njihova SMS razgovora koji je započeo nedugo nakon što su se rastali.

spojspoj 2 spoj 3 spoj 4Tražiti svojih 40 kuna za kavu nakon što te cura pristojno odbila je svakako rijetko viđeni potez, koji ćemo ipak okarakterizirati kao šupčinski. Vjerujemo kako je njegova strana priče sigurno drugačija i možda lik fakat nema sreće s curama te mu je jednostavno prekipjelo, ali ima i boljih načina da se riješe takve frustracije. Jeftini alkohol i pornići su svakako dobar početak!

TAGOVIbizarno date dejt kafić kava ljubav spoj tinder

Komentiraj