Lifestyle

vrijeme je novac

Aside Banners

Leo Messi nosi luksuzni sat koji nosi njegovo ime – nek’ se nosi

Piše , Objavljeno

Sportaši često dobiju svoja izdanja popularnih satova, cijena ne bude mala jer su proizvođači velika imena – baš kao i sportaši. Sat koji bismo svakako izdvojili je Messijeva suradnja s Jacob the Jewelerom (za kojeg smo prvi put čuli kad smo slušali Kanye Westov prvi album – “I went to Jacob after I got my advance, I just wanted to shine”).

Messi je s Jacob & Co potpisao ugovor na tri godine i sasvim smo sigurni da će se svim strankama ta suradnja višestruko isplatiti.

Što je Jakob Draguljar složio za najboljeg nogometaša svijeta (ako pitaš pola populacije)?

Prvo najvažnije – sat od 28 tisuća dolara. Ako ti je to premalo novca – postoji i verzija obložena dijamantima za 150 tisuća dolara, ali nekako vjerujemo da je to već rasprodano davno. Chrono sat koji sigurno nećeš nositi dok igraš nogomet. A i nije baš za kopčanje nakon tuširanja poslije utakmice. Gdje ga je Messi nosio? Na jednom potpuno casual mjestu – FIFA Football Awards dodjeli nagrada gdje je osvojio nagradu za igrača godine.

messi watch

Puno ime?

Jacob & Co Epic X Chrono Messi Edition. Ako ga želiš potražiti na Amazonu. Sat je vrhunski. Oznaka za 10 minuta je naglašena crvenom bojom kao detalj koji odaje počast Messijevom broju. Na dnu brojčanika je Messijevo ime i slovo M, a njegov potpis se nalazi i na poleđini sata. Kombinacija plave i bijele boje je inspirirana bojama Argentine, ali ako nas pitaš – mogli su bolje pogoditi tu “gauchos-plavu”.

Samo kućište sata se sastoji od 61 dijela, a napravljeno je svega 180 komada.

TAGOVIdizajn luksuz messi sat