Lifestyle

insajderski tipovi

Aside Banners

Lezbijke savjetuju straight muškarce kako osvojiti djevojke

Piše , Objavljeno

Članci na temu “kako zbarit djevojku” su treš, znamo. Ali kada savjeti o tome kako zbarit ženski spol dolaze od samog ženskog spola koji isti bari, to jest lezbijki – želimo čuti. Jer tko zna ako one ne.

Vice UK nedavno je objavio članak na temu sa savjetima nekoliko gay žena, a mi smo tu da vam prenesemo svetu mudrost i možda otkrijemo nešto što niste znali jer činjenica je da žene, puno bolje od muškaraca, znaju što žene žele.

1.pravilo: Budi intuitivan – ne postoji univerzalan pristup koji prolazi na svima

Iskreno se nadamo da si ovo usvojio, ako ne u srednjoj, onda makar na faksu i da si davno odustao od “provjerenih upada”. Nema tog upada niti tehnike koji na isti način prolazi kod svake osobe. Iz ovog razloga iznimno je bitna vaša intuicija, pričaju lezbijke. Obrati pažnju na govor tijela, i govor općenito. “Lezbijke su dobre u tome da kažu šta žele u razgovoru i to između redova. Strejt likovi koji uspiju ovladati ovom vještinom verojatno će imati najviše akcije.“

2. pravilo: Samo pokaži interes i ne budi smeće

Gotovo sve intervjuirane žene se slažu u jednom: “spuštanje“ – u smislu ponižavanja osobe u nadi da će ona tako htjeti od vas dobiti i neki kompliment ili prihvaćanje – nije tehnika koja uspijeva.

“Većina ljudi stvarno ne voli da ih vrijeđaš,“ kaže šokantnu istinu Megi, 24. “Ipak, viđam da muškarci to rade mojim strejt prijateljicama baš često, na suptilan način. Za mene osobno, bolji je način šarmirati osobu, a ne ići tim drugim putem. Mislim da šarm daje bolje rezultate.“

Rah, 26, kaže sličnu stvar: “Možeš flertovati i bez da si smeće prema nekome, nije to toliko teško. Ukoliko ste tek počeli razgovarati, pitajte je čime se bavi, što voli raditi, djelujte iskreno zainteresirano, vidite imate li zajedničke interese. Budite čovjek. Budite kreativni i dajte joj po koji suptilni kompliment.

3.pravilo: Ne pretjeruj s komplimentima

Prvo, izbjegavaj klišejske i generične komplimente poput: “Imaš lijepe oči. Svi imamo lepe oči. To su oči, zaboga,“ komentira Rah i mi istovremeno osjećamo susramlje prema sebi samima i svim onim situacijama kada smo dali ovaj jadan kompliment u nadi da će ju to osvojiti.

Briget, 27, potvrđuje i naglašava važnost ovoga: “Budite iskreni ukoliko mislite da je nešto vezano za nju kul ili dobro, ali nemojte sad čitav razgovor svesti na pohvale.“

4. pravilo: Budi proaktivan, ali ne i naporan

Ako vam se djevojka sviđa, nejjednostavnije i najučinkovitije je biti iskren oko toga i jasno izreći svoj interes pozivom na piće. Ako na to odgovori nešto neodređeno ili djeluje nezainteresirano – produži dalje. Sve cure naglašavaju važnost ovoga: ne forsiraj. Njeno odbijanje nemoj tumačiti kao “ma ona samo želi da se ja malo više trudim”. Ako je rekla – ne, to znači ne. Da, postoji opcija da je to rekla iz nesigurnosti ili straha da ne ispadne da si ju prelako osvojio, ali zato se vrati na točku 1 – budi intuitivan.

Nemoj samo doć do nje i pozvat je na cugu iz čista mira – u tom slučaju će odgovor u većini slučajeva biti negativan. Izgradi priču, zainteresiraj je i na samom kraju daj do znanja svoje namjere.

5. pravilo: Počisti taj stan

Ovaj korak podrazumijeva da si je nekako uspio pridobiti da dođete kod tebe u stan. Lezbijke imaju jasan savjet za vas: učinite vaš stan ugodnim mjestom za boravak gdje će se htjeti skinuti. Ne, to ne znači da moraš imati sobu punu mirisnih svijeća, ali dobro je da pod nije zatrpan tvojim prljavim čarapama i da je miris prostorije ugodan. Uredan prostor je minimalno što možete napraviti i time pokazujete poštovanje kako prema samom sebi tako i prema osobi koju ste doveli u svoj prostor.

 

TAGOVIflert osvajanje uleti