Lifestyle

Problem riješen

Aside Banners

Lito ide mala, a ovaj bi ga genijalni izum mogao učiniti mnogo ugodnijim

Dolazi nam vrijeme odlaska na more, pacanja na suncu i gledanja zgodnih djevojaka u badićima, a u toj priči nema mjesta za nervozu i strah da će ti neki klošar ukrasti novčanik i mobitel.

Piše , Objavljeno

Odlazak na more i uživanje na plaži je jedan od vrhunaca godine većine onih koji 50 tjedana provedu po smrdljivim uredima, a tih tjedan-dva odmora želimo provesti bez imalo brige i pameti. Na žalost, život nas je naučio kako nikada ne smiješ spustiti gard i opustiti se, jer mobitel i novčanik koje ostaviš na ručniku dok roniš u plićaku i škicaš guze u badićima znače i gotovo siguran plijen za lešinare koji skeniraju naivne turiste i samo čekaju kada će im se ukazati prilika da nešto ukradu.

Nije nam stoga jasno kako se nitko (čitaj, mi) do sada nije sjetio praktičnog i sigurnog načina kako zaštiti svoje vrijednosti na plaži, ali izgleda kako su muž i žena Krystal i Marcal DaCunha skužili rješenje tog problema. Njihov je izum nazvan Beach Vault osvojio Kickstarter zajednicu i vrlo brzo ostvario cilj od 12 000 dolara, a sada se i službeno našao na njihovoj web stranici i to po cijeni od 39 dolara. Jest da je stranica grda kao hrvatska politika, ali u ovom slučaju je ipak bitnije ono što se nudi.

Beach Vault – promo:

A Beach Vault je zapravo plastični cilintrični vijak koji se “zašarafi” u pijesak i pruža mogućnost da se sve vaše vrijednosti poput mobitela, novčanika i tableta stave u njega, zatvore i prekriju ručnikom. Nema tu puno filozofije, jednostavnije ne može. Bračni par je na ideju došao nakon jednog dana na plaži, kada su se željeli opustiti i uživati, ali nisu to mogli u potpunosti ostvariti jer su cijelo vrijeme brinuli oko toga da im netko ne mazne stvari. Eto, sada su osmislili praktičan i efikasan način rješavanja tog problema, a ako su vam neke druge stvari bitnije od materijalnih vrednota, uvijek možete napuniti Beach Vault ledom, nagurati koju limenku pive i uživati u ljetu!

TAGOVIbeach vault ljeto mobitel more novčanik plaža šef sigurnost

Komentiraj