Dizajn

Matrix u krevetu

Aside Banners

Ljubavne igre su mnogo zabavnije uz senzualno donje rublje koje svijetli u mraku

Piše , Objavljeno

Nije da se ne snalazimo u krevetu, ali uz donje rublje s elegantnim svjetlećim nitima igrice ispod popluna dobivaju sasvim novu i mnogo zanimljiviju dimenziju.

luminoglow 2

Stvar sa senzualnim ženskim donjim rubljem (hmh, postoji li senzualno muško donje rublje?!) je mnogo kompliciranije nego što se čini na prvi pogled: lijepo je gledati svoju zgodnu partnericu dok pred vama paradira u seksi korzetu sa samostojećim čarapama, ali čim se stvari malo zahuktaju vjerojatno će doći do gašenja svjetala i nastavka igrica u mraku. U tom trenutku ti napaljujući komadi rublja postaju potpuno nevažni i predstavljaju samo još jednu prepreku do blaga kojega se svaki od nas pirata pokušava dokopati što je, priznajemo, velika šteta!

Australska poduzetnica Jan Howley zato se sjetila kako produžiti vijek trajanja senzualnog donjeg rublja i to metodom koja je, iz nekog neobjašnjivog razloga, stoljećima promicala svim velikim proizvođačima i dizajnerima ovakvih komada odjeće. Ona je u posebno dizajnirane gaćice, korzete, grudnjake i slične erotske mamce unijela dozu Matrixa te ih prošarala uzorcima fosforescentne čipke. Na svjetlu ovo rublje izgleda sasvim obično, ali čim je u sobi mrak, tijelo vaše partnerice ili partnera koji iz nekog razloga smatra kako je seksi kada muškarac nosi ženske gaćice i grudnjak postaje suptilno naglašeno tankim zelenim linijama.

LuminoGlow – promo video:

Rublje je, naravno, vrhunski dizajnirano i napravljeno od najkvalitetnijih materijala koje talijanski majstori nude, a linija nazvana Aurora nudi apsolutno sve što se može smatrati seksualno stimulirajućim: od gaćice i grudnjaka pa sve do svilenih uskih ženskih košulja. Svaki je komad izrađen od rastezljivog krep šifona, ali ovakva ekskluzivna linija ipak ima određene mane, prvenstveno što se tiče cijene. Obične ćete tangice tako platiti oko 400 kuna dok će vas ženska košulja koštati i preko 1 000 kuna, a cijeli asortiman možete pogledati na službenoj stranici.

luminoglow 3

luminoglow 4 luminoglow

O tome isplati li se ovakva kupnja nije objektivno govoriti jer neke ljude uopće ne dira što je i kakvo je donje rublje (važno je što je “ispod” njega, zar ne?), ali ipak ćemo vas podsjetiti da Valentinovo polagano kuca na vrata pa i ovako nešto valja uzeti u obzir.

TAGOVIdonje rublje fosforescentno gaćice matrix seksi senzualno tange žensko tijelo

Komentiraj