Lifestyle

Samo za bogove

Aside Banners

Londonska elita će se uskoro opuštati u prvom prozirnom “nebeskom” bazenu na svijetu

Piše , Objavljeno

Ljudi se općenito dijele na one koji nemaju para, one koji imaju para i one koji će se moći kupati u luksuznom prozirnom bazenu 35 metara iznad površine zemlje.

embassyKako omogućiti londonskoj eliti da još jasnije pokaže običnim smrtnicima kako su bolji i važniji od njih? Skupocjeni automobili i luksuzne nekretnine više jednostavno nisu dovoljni pa su se arhitekti iz Ballymore ureda dosjetili nečemu što će svakako podignuti mnoge obrve. Naime, oni će dvije nove apartmanske zgrade nazvane Embassy Gardens spojiti šetnicom i divovskim prozirnim bazenom rezerviranim isključivo za stanare, koji će biti dužine 25 metara i jednostavno će “lebdjeti” na 35 metara iznad površine zemlje!

Inspiriran akvarijima ovaj će bazen imati stijenke debljine 20 centimetara, a na njemu je radila skupina stručnjaka za statiku, dinamiku, akvarijastiku, bazenologiju i ostale prave ili izmišljene discipline. Osim bazena, sa strane će biti dostupan i spa centar, bar, voćni bar i fantastičan pogled na palaču Westminster. Dubina bazena je solidnih tri metra tako da će bogatunčići moći zaroniti do dna i pokazivati srednji prst i golu guzicu (ili kakav brzi seksić) siromašnim mravcima koji hodaju ispod i sanjaju ovakav doživljaj. Ma nek’ se elita veseli, prisjesti će im kada krene ustanak!

embassy1

Inače, Embassy Gardens će moći primiti oko 2 000 stanara i biti će dio novog londonskog kvarta Nine Elms, a cijene stanova su svakako dovoljno dobar pokazatelj kako se radi o uistinu luksuznom smještaju. Naime, najjeftinija je opcija “rupa” po cijeni od oko 6 milijuna kuna što je za hrvatske pojmove rang eventualno Todorića i ekipe. Nema veze, dok mi imamo svoje male dječje bazenčiće na napuhavanje, nitko sretniji od nas… (*tihi, bolni jecaji*)

TAGOVIbazen bogataši elita lifestyle. arhitektura london luksuz viseći bazen

Komentiraj